Μπάμπης Παπαδημητρίου: Από τη... «σοβαρή Χρυσή Αυγή», σε ρόλο νεκροπομπού

Ο νεκροπομπός Παπαδημητρίου ταυτίζει τις ΜΕΘ με νεκροθαλάμους προκειμένου να δικαιολογήσει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και την εγκατάλειψη του ΕΣΥ στο έλεος της πανδημίας

Μαθηματικός 25/11/2021 | 08:06

Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος εκτός από ανόητος. Γνωρίζαμε ότι προσπάθησε πολύ μέσα από τις συχνότητες του ΣΚΑΪ να δώσει διαπιστευτήρια ότι έχει την απαιτούμενη χυδαιότητα ώστε να επιλεγεί από τον Μητσοτάκη ως υποψήφιος, και με τη στήριξη του μιντιακού κατεστημένου να εκλεγεί βουλευτής της ΝΔ.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον ομογάλακτο του Άρη Πορτοσάλτε.  Τελευταίο του κατόρθωμα οι απάνθρωπες δηλώσεις του σχετικά με τις διασωληνώσεις ασθενών με covid-19. Για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι “ψευδοπρόβλημα οι διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ”!!! Σε τηλεοπτική του εμφάνιση ισχυρίστηκε:

«...ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί [...] Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ.... κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Σαν να τον παραδίδει (ο γιατρός) στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ».

Ο νεκροπομπός Παπαδημητρίου ταυτίζει τις ΜΕΘ με νεκροθαλάμους προκειμένου να δικαιολογήσει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την εγκατάλειψη του ΕΣΥ στο έλεος της πανδημίας. Μόνο ένας ηλίθιος, ένας ιδεοληπτικός νεοφιλελεύθερος, ένα κοράκι του θανάτου μπορεί με τέτοια αναλγησία να απευθύνεται στους ανθρώπους που αναζητούν ένα κρεβάτι σε κάποια ΜΕΘ για τον κτυπημένο από την αρρώστια οικείο τους. “Ψευδοπρόβλημα” οι διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ για τον Μπάμπη της συμφοράς!!! 

Ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά ΝΕΑ “ανατρίχιασαν” με τον Παπαδημητρίου, χαρακτηρίζοντας προκλητικές και κυνικές τις δηλώσεις του

Ο Παπαδημητρίου εξελίσσεται σε βαρέλι χυδαιότητας δίχως πάτο. 

Είναι ο ίδιος που μας έλεγε το 1913: “Γιατί όχι κυβερνητική συνεργασία με μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή;”

Είναι ο κύριος “σοβαρή Χρυσή Αυγή” που κατήγγειλε τα περί "χασισοκαπνού στο Μαξίμου" και το "θολωμένο από το χασίσι μυαλό κάποιων δημοσιογράφων" όταν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ . (Ξέραμε ότι υπάρχουν εκπαιδευμένοι σκύλοι στην υπηρεσία ανακάλυψης ναρκωτικών. Δεν ξέραμε ωστόσο ότι ο Μπάμπης έχει ανάλογη εκπαίδευση!!!) 

Είναι ο ίδιος που ενοχλήθηκε από την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην οικογένεια του άοπλου νεκρού Ρομά από τις σφαίρες των αστυνομικών στο πρόσφατο επεισόδιο στο Πέραμα. 

Ο κύριος “σοβαρή χρυσή αυγή” επάξια κατακτά και τον τίτλο “βαρέλι δίχως πάτο”

Και επειδή ο ρόλος του νεκροπομπού του ταιριάζει ας φροντίσουν εκεί στου Μαξίμου να κατοχυρώσουν το brand name “Γραφείο κηδειών ο Μπάμπης” με επίσημο χορηγό την κυβέρνηση Μητσοτάκη!!! 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr