Μπαλτάκος: "Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΝΔ-Δεν επιθυμώ τη δίωξη Κασιδιαρή"

Σταθερός στις αρχικές του θέσεις παρέμεινε κατά την κατάθεση του στον εισαγγελέα για το επίμαχο βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη…

mpal

Σταθερός στις αρχικές του θέσεις παρέμεινε κατά την κατάθεση του στον εισαγγελέα για το επίμαχο βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος. Εξερχόμενος των δικαστηρίων, ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε προς τους δημοσιογράφους, πως ήταν, είναι και θα είναι Νέα Δημοκρατία. O κ. Μπαλτάκος όπως και στη συνέντευξή του μετά τις αποκαλύψεις, κατέθεσε πως θεωρούσε ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρει τις υπηρεσίες του, λέγοντας πως έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να μιλάει μαζί τους και ειδικά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Όπως φέρεται να αποκάλυψε ο κ. Μπαλτάκος στον εισαγγελέα, υποψιαζόταν πως μπορούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης να τον βιντεοσκοπεί και πως ο ίδιος του ζήτησε να τον δει, ενώ σημείωσε πως η συνάντηση έγινε με ανοιχτές πόρτες και άρα ο καθένας θα μπορούσε να ακούσει το περιεχόμενο της συζήτησης.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο κ. Μπαλτάκος είπε πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του Ηλία Κασιδιάρη για την υποκλοπή. Επανέλαβε πως η πρωτοβουλία ήταν προσωπική και δεν ενημέρωσε κανέναν για τις συναντήσεις που είχε με τους βουλευτές της Χ.Α., ενώ σημείωσε πως μερικές μέρες μετά από αυτή τη συνομιλία κάλεσε ξανά κάποιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους εξήγησε πως δεν υπάρχουν σκευωρίες και φαντάσματα. 

Όπως ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στον εισαγγελέα σε αυτή τη συνάντηση εξηγούσε στους βουλευτές της Χ.Α. μεταξύ των οποίων, οι Κασιδιάρης και Παναγιώταρος, πως η δολοφονία του Φύσσα είναι αρκετή για να καταστρέψει τη Χρυσή Αυγή. Επίσης, ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να αναφέρει πως δεν νιώθει θλίψη και παράπονο για τον Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως έπαιρνε ρίσκα και δεν είχε κανένα λόγο να τα μεταφέρει στον πρωθυπουργό. 

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον γιο του στη Βουλή λέγοντας πως ο γιος του δεν είναι ένα βουτυρόπαιδο της φραπεδιάς που κάθεται στον καναπέ και βλέπει τούρκικα σίριαλ. 

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

6200552

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, όπως το ανακοίνωσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Χύτας.

Δολοφονία καρδιολόγου: Γιατί η «μαύρη χήρα» του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη;

603

Δολοφονία καρδιολόγου: Γιατί η «μαύρη χήρα» του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη;

Όσα είπε η δικηγόρος της αδελφής του θύματος Κική Πακιρτζίδου - Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις…