Newsroom

Newsroom

Ο Μπαλάφας «πετσόκοψε» τον Μπογδάνο: Ο Λιγνάδης και ο Νίκος Γεωργιάδης… ο παιδεραστής, τι ήταν;

Τελικά εγκληματούν και οι «φίλοι» της κυβέρνησης

EK Nikos Georgiadis

Το φρικτό περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Αττικής, με την επίθεση 6 ανδρών σε μια 26χρονη γυναίκα, προσπαθούν να αξιοποιούσουν οι εγχώριοι εκφραστές της alt -right ρητορικής.

Πρωτοστάτης προφανώς σε αυτήν την επιχείρηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και με το γνωστό παραπλανητικό τρόπο, έθεσε μια σειρά από ερωτήματα. 

Τα ζητήματα που έβαλε στο τραπέζι ο Μπογδάνος μπορεί να ικανοποιούν το ακροδεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας και όσους «διψούν» για αίμα, ωστόσο έλαβαν της απαιτούμενης απάντησης από τον Γιάννη Μπαλάφα.

«Οι άνθρωποι που έρχονται στην χώρα μας πρέπει να μάθουν ότι δεν είμαστε ούτε Πακιστάν, ούτε Μπαγκλαντές», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Κ. Μπογδάνος και συνεχίζοντας το μισαλλόδοξο λογύδριο του, πρόσθεσε: «Προβληματίζομαι σαν Έλληνας και σαν Ευρωπαίος και δηλώνω ότι δεν υπάρχει χώρος για ήθη και κουλτούρες που υποβιβάζουν τη γυναίκα και τη θεωρούν αντικείμενο»

Φαίνεται, για τον βουλευτή της κυβέρνησης οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι, οι «δυτικοί» δεν βιάζουν και δεν εγκληματούν. Και σε αυτόν τον «διαχωρισμό», σε αυτό το ζήτημα, στάθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση για την «προέλευση» του εγκλήματος.

«Το έγκλημα είναι έγκλημα και ο εγκληματίας εγκληματίας. Δεν είναι θέμα ούτε φυλετικό ούτε θρησκευτικό», εξήγησε ο Γ. Μπαλάφας και στη συνέχεια για κακή τύχη του Μπογδάνου θύμισε δυο περιπτώσεις εγκληματιών, αρκέτα «οικείων» στη ΝΔ.

«Για τον Λιγνάδη που ήταν φίλος της Μενδώνη και του Μητσοτάκη, δεν τρέχει τίποτα; Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο παιδεραστής τι ήταν δηλαδή;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το επίμαχο σκηνικό στο παρακάτω βίντεο στο 3.00

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν απάντησε όπως ήταν αναμενόμενο και απτόητος συνέχισε τη δική του ατζέντα θέτοντας το ζήτημα του ιδιωνύμου, ακόμα και της ειδικής φυλακής για περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων που εντάσσονται δήθεν στην ισλαμική κουλτούρα

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…