Μπακογιάννη: Μετά το «ξύλο» που έχω φάει, θα κάνω οτι πει ο Πρωθυπουργός

Αλλάζει τακτική η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τις παλαιότερες δηλώσεις της, στις οποίες έλεγε πως «Εμένα κανένας δεν πρόκειται να με κρατήσει να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη».

NewsRoom 19/04/2021 | 15:00

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης της στον ΣΚΑΙ πριν από λίγο καιρό, συζητώντας για την έξοδο του Πάσχα και αν αυτή θα επιτραπεί η Ντόρα Μπακογιάννη είχε δηλώσει πως  «Εμένα κανένας δεν πρόκειται να με κρατήσει να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη» γελώντας, όταν και ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Δημήτρη Οικονόμου εάν η ίδια το Πάσχα θα πάει στην Κρήτη.

Το πρωί της Δευτέρας, η κ. Μπακογιάννη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» όπου όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις προηγούμενες δηλώσεις της, ανέφερε πως:
«Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη,  και επειδή φαίνεται ότι τα αστεία δεν περνάνε στην τηλεόραση, πάρα πολύ σοβαρά θα σας πω ότι αν ο Πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, και θα πάω. Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι. Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».