Newsroom

Newsroom

Μπακογιάννη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση – «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο» (video)

Πως έμαθε ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με το πολλαπλό μυέλωμα - «Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν»

5302895

Εντελώς απρόσμενα έγινε γνωστή χθες η είδηση ότι η Ντόρα Μπακογιάννη πάσχει από καρκίνο. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι βρίσκεται μεταξύ των 500 που δίνουν μάχη με το πολλαπλό μυέλωμα: «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο», ενώ παράλληλα σημείωνε μέσα στην ανάρτησή της ότι θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά για τον τόπο που τόσο αγαπά.

Σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας πλάι σε χιλιάδες πολίτες έστειλε μηνύματα συμπαράστασης για τη μάχη που καλείται να δώσει τώρα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Για τις ευχές που δέχτηκε, χθες, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανταπέδωσε με θερμές ευχαριστίες. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ενώ παράλληλα έκανε λόγο για ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης. 

«Ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική, έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει ένα μήνυμα και σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν είναι μόνοι τους», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον, η κα. Μπακογιάννη εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη αναφερόμενη στα άλματα προόδου που έχει κάνει η επιστήμη, ενώ συμπλήρωσε ότι «ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν».

Καταληκτικά, ανέφερε ότι «θα δώσουμε αυτή τη μάχη, δεν θα το βάλουμε κάτω», συμπληρώνοντας «εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 04:10:

Πως έμαθε ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με το πολλαπλό μυέλωμα

Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» της εφημερίδας «Τα Νέα», η δυσάρεστη είδηση για την υγεία της Ντόρας προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας σειράς εξετάσεων που έκανε για προληπτικούς λόγους. Έπειτα, η  αρχική διάγνωση δυστυχώς επιβεβαιώθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, με τους γιατρούς που την παρακολουθούν να της συστήνουν ανοσολογική θεραπεία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μπει η νόσος σε ύφεση εξαιτίας της έγκαιρης διάγνωσης, γεγονός που οπλίζει με αισιοδοξία τόσο την ίδια αλλά και όσους έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 25

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…