Μπακογιάννη αδειάζει Σταϊκούρα: Ε όχι και μεσαία τάξη τα 500 ευρώ, μην τρελαθούμε (video)

Διαφορετική η γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη για τη μεσαία τάξη, μόλις... 1.000 ευρώ τη χωρίζουν από αυτή του υπουργού Oικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα

mpakogianni

Διαφορετικά είναι τα συμπεράσματα της Ντόρας Μπακογιάννη για το ποιος τελικά θεωρείται μεσαία τάξη, από αυτά του υπουργού οικονομικών.

Σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ που κλήθηκε να σχολιάσει τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε τη διαφωνία της, σημειώνοντας πως, για την ίδια, η μεσαία τάξη είναι πάνω από 1.500 ευρώ. «Πάντα διαφωνούσα με αυτά τα στοιχεία του ΟΟΣΑ. Δεν είναι μεσαία τάξη τα 500 ευρώ, μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν μπορώ να ορίσω τη μεσαία τάξη αριθμητικά, αλλά μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι είναι πάνω από 1.500 ευρώ και ας με βρίσουν τώρα κάποιοι», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά του Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή είχε πει ότι ένας μισθωτός των 524 ευρώ μπορεί να θεωρηθεί μεσαία τάξη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας είχε δηλώσει πως «ως μεσαία τάξη χαρακτηρίζονται τα νοικοκυριά με ένα άτομο που εισοδηματικά κινούνται μεταξύ 6.294 και 16.783 ευρώ, με δύο άτομα μεταξύ 8.901 και 23.735 ευρώ, και με τρία άτομα μεταξύ 10.901 και 29.069 ευρώ».

«Και από αυτά που λέει ο κ. Σταϊκούρας…» έσπευσε να διευκρινίσει ο δημοσιογράφος, με την κυρία Μπακογιάννη να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα λεγόμενά της με την εξής φράση: «Ο Σταϊκούρας είναι υποχρεωμένος να μιλά με τον ΟΟΣΑ και να παρουσιάζει με βάση τα στοιχεία του Οργανισμού. Εγώ δεν είμαι Σταϊκούρας και θεωρώ τη μεσαία τάξη εκεί που σας λέω».

Γιάννης Αγγελάκας: Μέσα σε δύο προτάσεις χώρεσε όσα ζούμε – «Τα σκυλιά σταμάτησαν να γαβγίζουν»

angelakas

Γιάννης Αγγελάκας: Μέσα σε δύο προτάσεις χώρεσε όσα ζούμε – «Τα σκυλιά σταμάτησαν να γαβγίζουν»

Με λίγες λέξεις και ένα μαύρο φόντο ο τραγουδιστής αποτύπωσε τη συλλογική μας δυστοπία

Βασίλης Καλογήρου: Η στιγμή που η μητέρα του αντικρίζει τη σορό του – Υποβασταζόμενη έφτασε στο σημείο

d2e3b951d2934de390caf2b99c85f315

Βασίλης Καλογήρου: Η στιγμή που η μητέρα του αντικρίζει τη σορό του – Υποβασταζόμενη έφτασε στο σημείο

O 39χρονος Β. Καλογήρου αγνοούταν από τις 30 Δεκεμβρίου με τα αίτια θανάτου του αλλά…

Τραμπ εναντίον Ζελένσκι: Τον κατηγορεί ότι αυτός ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία

AP24319469920627

Τραμπ εναντίον Ζελένσκι: Τον κατηγορεί ότι αυτός ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία

Εκλογές στην Ουκρανία ζητά ο Αμερικανός πρόεδρος, ισχυριζόμενος ότι ο Ζελένσκι έχει δημοτικότητα... 4%

Στα… κάγκελα ο Άδωνις: «Τη μια μας λέτε παιδεραστές, την άλλη λαθρέμπορους, την τρίτη δολοφόνους, ως εδώ!» (video)

Άδωνι

Στα… κάγκελα ο Άδωνις: «Τη μια μας λέτε παιδεραστές, την άλλη λαθρέμπορους, την τρίτη δολοφόνους, ως εδώ!» (video)

Βορίδης και Γεωργιάδης στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της κυβέρνησης - Η τοποθέτηση Φάμελλου που άναψε…