Newsroom

Newsroom

"Μπακάληδες" οι έλληνες πολιτευτές σε σύγκριση με τους ινδούς

Πώς να μην αισθάνονται δευτεροκλασάτοι οι έλληνες πολιτευτές όταν μαθαίνουν πως οι «ομόλογοί» τους στην προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές…

india 4

Πώς να μην αισθάνονται δευτεροκλασάτοι οι έλληνες πολιτευτές όταν μαθαίνουν πως οι «ομόλογοί» τους στην προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές του Απριλίου στην Ινδία αναμένεται να δαπανήσουν περίπου πέντε δισεκατομμύρια δολάρια; Με το «σπαθί» τους επομένως διεκδικούν οι ινδοί το ρεκόρ της δεύτερης ακριβότερης προεκλογικής εκστρατείας στην ιστορία. Οι υποψήφιοι και οι χρηματοδότες τους θα σπαταλήσουν αυτά τα χρήματα σε διαφημίσεις και εμφανίσεις, σύμφωνα με το Κέντρο Ερευνών για τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, το οποίο παρακολουθεί τις πολιτικές δαπάνες.

Το ποσό αυτό θα είναι το τριπλάσιο της προεκλογικής δαπάνης που καταγράφηκε στις τελευταίες ινδικές εκλογές, το 2009, και θα ακολουθεί μονάχα το ιστορικό ρεκόρ που «πέτυχαν» οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2012, όταν η προεκλογική δαπάνη ανήλθε στο δυσθεώρητο ύψος των επτά δισ. δολαρίων.
 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων