Newsroom

Newsroom

Μπαίνει τοποτηρητής στον Παναθηναϊκό

Το επιτελείο της «Pan Asia» δεν πρόκειται να χάσει χρόνο και θα πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα (7/5), ώστε να επισπεύσει τον νομικό και τον οικονομικό έλεγχο.

5aeeedac1dc5243f108b456d

Η πρώτη ενέργεια του επενδυτικού σχήματος είναι να ορίσει τον εκπρόσωπο του, ο οποίος θα συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων στο μεταβατικό στάδιο. Τυπικά, η σεζόν ολοκληρώνεται σήμερα (6/5) με το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ξάνθη και από τη Δευτέρα, πρέπει να εκπονηθεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Συνεπώς, επείγει η έλευση ενός τοποτηρητή.

Ο Πιεμπονγκσάντ θα αναχωρήσει από την Αθήνα και δεν είναι απίθανο να μην εμφανιστεί ξανά στην επικαιρότητα. Το δικό του κομμάτι αφορά τη συμφωνία με τον Αλαφούζο και ο Ταϊλανδός διαπραγματεύτηκε με επιτυχία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Πλέον, όπως συνέβη με τη Μουσκρόν, ο 63χρονος επιχειρηματίας θα φύγει από το προσκήνιο…

Οι επόμενες κινήσεις

Η διοίκηση του Τριφυλλιού σε συνεργασία με τον εντεταλμένο της “Pan Asia” θα συνομιλήσουν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές, για να διερευνήσουν τις προθέσεις τους. Ο 50χρονος προπονητής έχει προαναγγείλει την αποχώρηση του, ενώ είναι άγνωστοι οι σκοποί του επενδυτικού σχήματος. Επίσης, οι παίκτες προτίθενται να καταθέσουν προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι και το fund θέλει να ανακόψει το… κύμα.

Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Ουζουνίδη και η διατήρηση του “κορμού” στο ρόστερ θεωρούνται κομβικής σημασίας. Ειδικά για τους παίκτες, με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της αδειοδότησης, κάθε αποχώρηση δεν είναι εύκολο να αναπληρωθεί. Όσο για το διοικητικό οργανόγραμμα, θα επανδρωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο από το fund και αφού τελειώσει η συναλλαγή.

Τα πρόσωπα «κλειδιά»

Ο Αβραάμ Γκραντ θα έχει κεντρικό ρόλο στον Παναθηναϊκό, σε ένα επιτελικό πόστο. Προφανώς, θα εγκατασταθεί στην Αθήνας ένας γενικός κουμανταδόρος για τα οικονομικά, ενώ θα προσληφθούν άνθρωποι από την παναθηναϊκή οικογένεια σε θέσεις στη διοίκηση ή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για να συνδεθεί η νέα ιδιοκτησία με το Σύλλογο.

Ο Πίνι Ζάχαβι δεν θα έχει ευθεία σχέση με τον Παναθηναϊκό, αλλά αποτελεί κοινό μυστικό ότι συνεργάζεται με τον Πιεμπονγκσάντ. Οι διασυνδέσεις του διάσημου ατζέντη θα αξιοποιηθούν και αυτός θα έχει λόγο στον σχεδιασμό του ρόστερ. Μάλιστα, αναμένεται στην Αθήνα στο προσεχές χρονικό διάστημα, αφού η μεταβίβαση θα έχει μπει στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Το γηπεδικό και τα προπονητικά κέντρα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της ατζέντης της «Pan Asia». Οι συνεργάτες του επενδυτικού σχήματος θα εξετάσουν τις διαθέσιμες επιλογές, αλλά οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Άλλωστε, προέχει για το fund η θετική κατάληξη της αγοραπωλησίας του Παναθηναϊκού και έχουν χρόνο για τα υπόλοιπα.

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

0359vissikareb0710

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

«Είδα την είσοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο Columbia» - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανακοίνωσε πως η…