Newsroom

Newsroom

#Μένουμε σπίτι με ζωντανή μουσική από τον υπολογιστή

 Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες, μουσικοί, ηθοποιοί και εικαστικοί προσφέρουν μικρές ανάσες ζωής και νέα εργαλεία για αυτό το διάστημα που παραμένουμε στο σπίτι και αναζητάμε δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης και διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου μας.  

home office 336373 1920

Aκόμα και από απόσταση, η μουσική δημιουργεί δυνατότητες συλλογικής αναφοράς και επικοινωνίας και διεμβολίζει την αίσθησης της απομόνωσης και του φόβου.  

Ο Σωκράτης Μάλαμας μας είπε «Δυο Τρεις Κουβέντες» από το σπίτι του μαζί με το γιο του.

Λίγες μέρες αργότερα, επέστρεψε με παραμύθια για να ξορκίσει το κακό.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγούδησε με τον δικό της τρόπο το «Κάνε Κουράγιο Καρδιά μου» και μας κάλεσε να κάνουμε υπομονή και να παραμείνουμε στον χώρο μας για το επόμενο κρίσιμο διάστημα. 

Στις 16 Μαρτίου η Μαρία Παπαγεωργίου πραγματοποίησε ένα live στο σαλόνι του σπιτιού της για να μας κάνει παρέα. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σπύρος Γραμμένος με τη ζωντανή εμφάνιση στον «Σταυρό του Νότου» να μετακομίζει σε ασφαλέστερο μέρος και στο Studio ηχογράφησεων Praxis. Σε live streaming μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μουσική του από το σπίτι μας.

Το δικό του μήνυμα για την πρόληψη από τον κορονοϊό έστειλε και με πολύ χιουμοριστικό τρόπο ο stand up comedian Αλέξανδρος Χαριζάνης κάνοντας μια «ειλικρινή ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…