Newsroom

Newsroom

Μουρατίδης: Πληρώναμε για να παίρνουμε τα 12άρια στη Eurovision! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα πλήρωνε τις άλλες χώρες για πάρει 12άρια στη Eurovision κατήγγειλε ο γνωστός μουσικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης.

5739a73d1dc52445358b471e

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Μουρατίδης ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν η χώρα μας έχει πληρώσει άλλες χώρες που συμμετείχαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού προκειμένου να τους «κερδίσει» τους 12 βαθμούς.

«Μην ανοίξω το στόμα μου γι’ αυτά που συνέβαιναν παλιά στην Eurovision. Εννοώ τον χορό των εκατομμυρίων που ξοδεύονταν και τον χορό των μιζών που δίνονταν για να παίρνει η Ελλάδα τα 12άρια», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μουσικός παραγωγός.

«Αυτό που λέτε αυτή τη στιγμή είναι αιτία να αποκλειστεί οριστικά η χώρα μας από τη Eurovision», του επεσήμανε μέλος του «πάνελ» της τηλεοπτικής εκπομπής.

«Να αποκλειστούμε! Να πάει στα δικαστήρια αυτός που έκανε τη λαμογιά. Θυμάμαι ένα 12άρι που μας έδωσε η Αγγλία κάποτε, ξέρω πολύ καλά πώς το πήραμε αυτό το 12άρι και τι λαμογιά έγινε», απάντησε ο Μουρατίδης.

«Αναφέρεστε στις μεγάλες επιτυχίες της Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά;», ρώτησε ο ίδιος πανελίστας.

«Αναφέρομαι σε 12άρι που πήραμε από την Αγγλία! Ψάξ’το», είπε ο Νίκος Μουρατίδης κλείνοντας την κουβέντα εκεί.

Δείτε το βίντεο


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…