Newsroom

Newsroom

"Μουδιασμένος" εμφανίστηκε στην ΔΕΘ ο Μητσοτάκης

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σήμερα βρίσκεται ήδη και ξεναγείτε στα περίπτερα της ΔΕΘ.

5b9cb4151dc524440a8b456e

Συγκρατημένος εμφανίστηκε στην ΔΕΘ σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ, καθώς εκούσια ή ακούσια, η φόρα του αρχηγού της Ν.Δ κόπηκε απότομα μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, καθώς στη Ν.Δ. αισθάνονται… αιφνιδιασμένοι από την κυβερνητική διείσδυση στο οικονομικό τους πρόγραμμα, την ώρα που ο διαγραμμένος από τον Μητσοτάκη Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, επικροτεί δημοσίως τις εξαγγελίες Τσίπρα.

Ωστόσο «πονοκέφαλο» δημιουργούν στον Μητσοτάκη οι δηλώσεις των στελεχών του (Καραγκούνης για το ασφαλιστικό του Πινοσέτ, Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη) που έριξαν τη Ν.Δ. στα σχοινιά απολογούμενη.

Αργότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 20:00 θα προσπαθήσει να μαζέψει τα παραπτώματα… των στελεχών του, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ενώ θα δεν μιλήσει για παροχές αλλά για κάποιου είδους ελαφρύνσεις, όπως αναφέρουν κύκλοι της ΝΔ για το πρόγραμμά της.

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».