Μουζάκι: Κυβερνητική φιέστα στον τόπο του εγκλήματος

Στην εκδήλωση παρουσίασης των έργων αποκατάστασης των ζημιών στο Μουζάκι βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας ακόμα μια ακόμα φιέστα

μητσοτακης μουζακι

Μια ακόμα φιέστα στήθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας παρουσία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη που για μία ακόμα φορά υποστήριξε πως «η ανάταξη της Θεσσαλίας είναι ένα εθνικό στοίχημα που θα κερδηθεί». Βέβαια τα ίδια έλεγε το 2020 μετά τον Ιανό όπως τα ίδια είπε και μετά την κακοκαιρία Daniel που ακολούθησε, και κατέδειξε τις ευθύνες των γαλάζιων στελεχών και δη της περιφέρειας και του κ. Αγοραστού, ο οποίος διώκεται.

Ο πρωθυπουργός έταξε έργα εκατοντάδων εκατομμύριων ευρώ για έργα που αφορούν τις οδικές, Σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, 8 μήνες μετά την τελευταία πλημμύρα, πολλές οικογένειες δεν έλαβαν ούτε την πρώτη αρωγή. Μάλιστα για να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις στα έργα αποκατάστασης, επανέλαβε τα περί «κλιματικής κρίσης» και επικαλέστηκε το… Ντουμπάι!

Με αφορμή την ανακοίνωση των υποσχόμενων έργων, ο Κ. Μητσοτάκης τελικά αποκάλυψε εμμέσως πλήν σαφώς, ότι για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να έχει στήριξη η ΝΔ στις ευρωεκλογές για να αξιοποιήσει τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης

Τέλος ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε και στα εγκαίνια τμήματος του Ε65 λέγοντας ότι είναι υπερήφανος που ολοκληρώνεται ένα έργο δεκαετιών. Ωστόσο, η πλήρης ολοκλήρωση του Ε65 θα γίνει σε τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ επί χρόνια οι οδηγοί έχουν πληρώσει ακριβά τον δρόμο με τα διόδια που λειτουργούν από την πρώτη στιγμή και κοστίζουν ακριβά!

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…