Μουρατίδης: Αποκάλυψε άγνωστες πλευρές από το viral δείπνο με Ακρίτα, Κραουνάκη και όχι μόνο…

«Περάσαμε υπέροχα, γελάσαμε αφάνταστα και μιλήσαμε για πολιτική φυσικά αλλά και για καλλιτεχνικά και για θέατρο»

1698138382313

Δεν πέρασε απαρατήρητο το δείπνο με τους ιδιαίτερους καλεσμένους που οργάνωσε πριν δύο μέρες η Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε στο σπίτι της τον Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και τον Νίκο Μουρατίδη ενώ αφιέρωσε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση στον Αχιλλέα Μπέο.

Συγκεκριμένα στο τραπέζι βρέθηκε και η μάνα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα, η οποία έγινε αντικείμενο κουβέντας πριν από περίπου μια εβδομάδα όταν και ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι έχει πεθάνει και ότι η κόρη της τής τρώει τη σύνταξη.

Μάλιστα η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να «πικάρει» τον δήμαρχο Βόλου ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη μητέρα της και τον Νίκο Μουρατίδη, αναφέροντας ότι η μόνη σύνταξη που έχει είναι απ’ τη δουλειά της και απ’ τα 13.000 ένσημα.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Στον Αχιλλέα Μπέο έκανα αγωγή γιατί είπε σε εκπομπή ότι τρωω λέει τη συνταξη της συγχωρεμένης (φτου φτου) μητέρας μου. Η χτεσινοβραδινή φωτογραφία από το σπίτι μας αφιερωμένη στο δήμαρχο της καρδιας μας.
Εντιτ. Η μόνη συνταξη που παίρνω είναι η δημοσιογραφική με 42+ χρόνια δουλειάς και 13.000 ένσημα.».

 

Με τη σειρά του ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από το blog του nikosonline.gr φέρνει στη δημοσιότητα «άγνωστες» στιγμές από αυτήν την ιδιαίτερη συνάντηση. Αναφέρει αναλυτικά ο Ν. Μουρατίδης:

«Ένα πολύ γλυκό πανέμορφο Κυριακάτικο βράδυ χτες στο σπίτι της @Elena Akrita και του @Γιώργος Κυρίτσης.

Περάσαμε υπέροχα, γελάσαμε αφάνταστα και μιλήσαμε για πολιτική φυσικά αλλά και για καλλιτεχνικά και για θέατρο…

Ώρες θα μπορούσα να ακούω ιστορίες από τον Γιώργο Κυρίτση – ο οποίος είναι θησαυρός γνώσεων και εμπειριών…

Xθες το βράδυ στης Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση.

Οι φίλοι μας Αριστείδης Μαρίνης και Χαρίλαος Μιχαήλ θέλησαν να μαζευτούμε, να φάμε και να τα πούμε. Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε….

– “Προ Κασσελάκη”, τους είπα και χτυπηθήκαμε.

Αρχικά ήταν να πάμε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά η Έλενα προθυμοποιήθηκε να μαζευτούμε σπίτι της, για να έχουμε παρέα και την Σύλβα και να είμαστε πιο άνετα από θέμα χρόνου. Άσε που με όλα αυτά που θα λέγαμε, σε εστιατόριο θα γινόμασταν viral

Είμασταν λοιπόν οι οικοδεσπότες, ο @Σταμάτης Κραουνάκης με την αδελφή του την Δέσποινα @Despina Kraounakis, η Χριστίνα Παναγουλέα @Chris Panagoulea, ο @Panagiotis Skouroliakos, οι εμπνευστές της βραδιάς @Αριστείδης Μαρίνης και @Χαρίλαος Μιχαήλ και εγώ.

Μια πολύ ωραία βραδιά με Ελληνική κουζίνα, πολύ ζέστη, κρασάκι και πολύ γέλιο. Ο Σταμάτης ήταν μια απόλαυση, είχε ρέντα και μας έκανε να χτυπηθούμε. Κουβεντιάσαμε για πολιτική φυσικά και για πολιτικούς, αλλά επεκταθήκαμε και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

WELCOME to the JUNGLE, 23/10/2023, nikosonline.gr

Εδώ με μαμά και κόρη. Με την λατρεμένη  κ. Σύλβα Ακρίτα και την Έλενα.

WELCOME to the JUNGLE, 23/10/2023, nikosonline.gr

Με τον Σταμάτη…

WELCOME to the JUNGLE, 23/10/2023, nikosonline.gr

Ομαδική: Η κ. Σύλβα καθιστή και φύλακες άγγελοι οι:Γιώργος Κυρίτσης, Έλενα Ακρίτα, Αριστείδης Μαρίνης, Χριστίνα Παναγουλέα και Νίκος Μουρατίδης.

WELCOME to the JUNGLE, 23/10/2023, nikosonline.gr

Ο μαδική και με τον Σταμάτη.

WELCOME to the JUNGLE, 23/10/2023, nikosonline.gr

Σταμάτης, Παναγιώτης Σκουρολιάκος, Δέσποινα Κραουνάκη.

WELCOME to the JUNGLE, 23/10/2023, nikosonline.gr

Η Χριστίνα παρ’ όλο είναι δικηγόρος είναι πάαααααρα πολύ γλυκό πλάσμα χαχαχαχαχαχα ώρες θα μπορούσα να κάθομαι να μου λέει ιστορίες. Κι’ έχει πολλές… 

WELCOME to the JUNGLE, 23/10/2023, nikosonline.gr

Με τον εξαιρετικό αρχιτέκτονα Χάρη Μιχαήλ…