Μουντομπάσκετ: Αυλαία με ψηλά το κεφάλι για την Εθνική

Την τελευταία της… παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Ασίας δίνει το πρωί της Κυριακής (02/09) η Εθνική Ελλάδας που αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο.

ethniki basket

Το ταξίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει σήμερα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (το οποίο επίσης έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης), χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο καθώς ο Έλληνας φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι που είχε υποστεί διάταση, με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για την τελευταία «μάχη» .Η Ελλάδα θέλει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη, όχι για βαθμολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για το γόητρο.

Οι πληγές της ήττας και ταυτόχρονα του αποκλεισμού από την Λιθουανία είναι νωπές, ωστόσο κάνεις δεν μπορεί να κατηγορήσει τα 11 παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.

Η “γαλανόλευκη” έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές το Μαυροβούνιο και μετρά ισάριθμες νίκες. Για την ακρίβεια, είχαν συναντηθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, με την Εθνική μας να κυριαρχεί 85-60 στην πόλη Ναντζίνγκ.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους