Μωραΐτης: "Ο Βενιζέλος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ"

«Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν μπορεί να λύσει σήμερα κανένα πολιτικό ερώτημα και πρόβλημα», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης,…

moraitis

«Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν μπορεί να λύσει σήμερα κανένα πολιτικό ερώτημα και πρόβλημα», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας στον Real Fm 97.8. Ωστόσο τόνισε ότι «ενδεχομένως να είναι λάθος το timing της απόφασης».

Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η συγκυρία και δεν νομίζω ότι νοήμων βουλευτής θα παίξει με τις τύχες της χώρας».

«Πιστεύω ότι η κοινωνία έχει πολύ μεγάλα προβλήματα. Αυτό που περιμένει από μας είναι να ασχοληθούμε με τα θέματα τα οποία την καίνε. Δυστυχώς η κυβέρνηση δε διαθέτει ένα σχέδιο που θα μιλά για την επόμενη μέρα», τόνισε ο Θάνος Μωραΐτης και πρόσθεσε:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η κυβέρνηση ήθελε να στείλει τα δικά της μηνύματα. Ήθελε να σταματήσει σε κάθε περίπτωση την εκλογολογία, η οποία είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και βεβαίως μία προεδρολογία, που είχε ανοίξει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο εντευκτήριο της Βουλής».

Αναφορικά με τα εσωκομματικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ δεν έκρυψε ότι υπάρχει προβληματισμός και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και για το πώς φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα αλλά κυρίως τι στίγμα θα ξεδιπλώσουμε τους επόμενους κρίσιμους μήνες».

Ερωτηθείς εάν έχει ευθύνες η σημερινή ηγεσία για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είπε: «Όλοι έχουν ευθύνες για εδώ που βρίσκεται σήμερα το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη», συμπλήρωσε. 

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

androulakis kasselakis

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

Η σύγκρουση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, παίρνει φωτιά καθώς η δεύτερη θέση μοιάζει σαν…

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Αχτσιόγλου – Χαρίτση: Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με… τιμές

ΣΥΡΙΖΑpromo

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Αχτσιόγλου – Χαρίτση: Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με… τιμές

Η εμμονή της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, έχει ξεπεράσει κάθε…