Μοντέλο του OnlyFans η 25χρονη που «έλουσε» με μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ

Η γυναίκα συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση

Ονλυ

Μοντέλο του OnlyFans και… υποστηρίκτρια του Τζέρεμι Κόρμπιν δηλώνει η νεαρή που «έλουσε» νωρίτερα σήμερα με μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ, κατά την έξοδό του από τοπική παμπ στο Κλάκτον.

Ο λόγος για την 25χρονη Βικτόρια Τόμας – Μπόουεν.

Ένα βίντεο που δείχνει το ρόφημα να εκτοξεύεται στο πρόσωπο του ακροδεξιού Βρετανού πολιτικού κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

 

Ενώ ο Φάρατζ έβγαινε από την παμπ, συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφάλειάς του, μια γυναίκα τον περίμενε εκεί και πέταξε προς το μέρος του το περιεχόμενο ενός ποτηριού, το οποίο «προσγειώθηκε» απευθείας στο πρόσωπό του.

Αν και ο ίδιος δεν έδωσε σημασία στο συμβάν κι αποχώρησε από το σημείο, σκουπίζοντας απλά τα μάτια του, η 25χρονη συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση.

Ποια είναι η Βικτόρια Τόμας – Μπόουεν

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail όμως, η κοπέλα δεν είναι άγνωστη στο κοινό. Πρόκειται για διάσημο μοντέλο του OnlyFans, που υποστηρίζει μάλιστα, ανοιχτά τον πολιτικό Τζέρεμι Κόρμπιν.

Μιλώντας στo BBC, το μοντέλο δήλωσε πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση εντελώς αυθόρμητα. «Το πέταξα, γιατί έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από αυτά που πιστεύω ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άνθρωπος εδώ γύρω. Δεν μας εκπροσωπεί, δεν είναι από εδώ» πρόσθεσε, απαντώντας έτσι στη δήλωση του πολιτικού ότι το Κλάκτον είναι η πιο πατριωτική πόλη της Βρετανίας.

Πριν λίγες ημέρες, η 25χρονη είχε εκφράσει δημόσια την υποστήριξή της στον Τζέρεμι Κόρμπιν στο Facebook και κάλεσε τους Βρετανούς να μποϊκοτάρουν το Ιωβηλαίο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε φωτογραφίες της:

af2809a0 9f08 44ef 8dc9 7cfb6729bc0b vic1

 

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…