Το μοντέλο που μήνυσε ο ταξιτζής για το βίντεο: «Εξαγριώθηκε, όταν είπα ότι θα καλέσω το 100»

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok και εκνεύρισε τον ταξιτζή - Το μοντέλο παρουσίασε τη δική της εκδοχή, για το τι ακριβώς συνέβη - Ο δικηγόρος του οδηγού ταξί μιλά στη Super Katerina.

gntm 1 600x360 1

Oδηγός ταξί υπέβαλε μήνυση κατά μοντέλου, που είχε συμμετάσχει στο GNTM, κατηγορώντας το για διασυρμό, καθώς ανάρτησε βίντεο με τον ίδιο στο TikTok, εν αγνοία του – Το μοντέλο παρουσίασε τη δική της εκδοχή, για το τι ακριβώς συνέβη.

Ο 58χρονος όπως ανέφερε δεν έχει επαφή με τα social media και ενημερώθηκε για το βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στην πλατφόρμα Tik Tok από έναν συγγενή του, ο οποίος ενημέρωσε τον σεφ γιο του που ζει μόνιμα εξωτερικό και έτσι αφού αρχικά ο οδηγός, έστειλε εξώδικο, αποφάσισε να κινηθεί και νομικά εναντίον του μοντέλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με τον 58χρονο ταξιτζή, κλήθηκε να την παραλάβει μέσω εφαρμογής και να την μεταφέρει σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Εκείνη τελικά, του ζήτησε να αλλάξει την τοποθεσία και να την περιμένει μάλιστα, για να την επιστρέψει στο σπίτι της. Όταν εκείνος της εξήγησε πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχε δηλωθεί εξ αρχής όταν έκανε αίτημα στην εφαρμογή, εκείνη προκάλεσε ένταση και τον τράβηξε βίντεο, το οποίο και ανάρτησε στα social media.

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε μοντέλο του GNTM και… εκνεύρισε ταξιτζή!

Πώς απάντησε το μοντέλο

Το μοντέλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παρουσίασε τη δική της εκδοχή, δίνοντας παραπάνω λεπτομέρειες για το συμβάν.

«Κάλεσα το ταξί για μια πολύ μικρή απόσταση, καλώ καθημερινά εδώ και χρόνια. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η κούρσα, η συμπεριφορά του κυρίου ήταν περίεργη. Ήταν λίγο απότομος, του ζήτησα να με αφήσει στα 50 μέτρα πριν τον τελικό προορισμό και από τη στιγμή που του το είπα, άρχισε να μου φωνάζει. Μου έλεγε «ποια είσαι εσύ να μου πεις να σταματήσω, η εφαρμογή μου λέει τι να κάνω»», εξήγησε το μοντέλο.

«Όσα λέει είναι απολύτως ψευδή, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που τον εξαγρίωσε ήταν όταν του είπα πως «αν δεν σταματήσει, θα καλέσω το 100″», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που κινήθηκε νομικά, αλλά ούτε και γιατί προκάλεσε τόσο μεγάλη φασαρία.

«Ο κύριος ξέφυγε από τον έλεγχο, φώναζε και έβριζε. Όταν τον προειδοποίησςα ότι θα καλέσω το 100, πετάχτηκε έξω από το αμάξι. Μόλις τον είδα, βγήκα κι εγώ έξω κι έτρεξα. Όσα λέει είναι ψέματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί νομικά», είπε κλείνοντας το μοντέλο.

 Ο δικηγόρος του οδηγού ταξί μιλά στη Super Katerina

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

androulakis kasselakis

Κάνει τα πάντα ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ: Eυθεία επίθεση κατά Κασσελάκη (video)

Η σύγκρουση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, παίρνει φωτιά καθώς η δεύτερη θέση μοιάζει σαν…