Μοντέλο "Πινοσέτ" με λειτουργικό πρόγραμμα "Θάτσερ"

O Θοδωρής Κοτσαρίνης σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε.

5b9ecc301dc524a3748b4592

*** Βλέπω Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και πείστηκα να το δοκιμάσουμε αυτό το νέο αυτοδημιούργητο παιδί μ’ αυτό το νέο κόμμα. Έλεος πια με τους φαύλους και τους κομμουνιστάς που μας χρεοκόπησαν με τις πολιτικές και τα σκάνδαλά τους 40 χρόνια.

*** Είπε ο Μητσοτάκης στην ομιλία του ότι θα καταπολεμήσει το οικονομικό έγκλημα και πάγωσε η αίθουσα.

*** Δεν καταλαβαίνω την κριτική για τις “κατασκευασμένες” ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου. Κάθε ερώτηση από site ή free press, μπορεί να είναι και μελλοντικό έσοδο από κρατική διαφήμιση. Αφήστε την ελεύθερη αγορά να λειτουργήσει.

*** Βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα από την ομιλία Μητσοτάκη. Για παράδειγμα, αν ο Έλληνας ήθελε πραγματικά να δουλέψει θα έβρισκε τα χρήματα να πληρώσει τον εργοδότη του. Αλλά κάναμε την τεμπελιά ιδεολογία.

*** Μπορεί άραγε, ο κύριος Συνολάκης να υπολογίσει το χρόνο εκκένωσης αμφιθεάτρου με στελέχη της ΝΔ εάν κάποιος φωνάξει “εισαγγελέας” χωρίς νεκρούς από ποδοπατήματα; Εκεί θα φανεί πόσο μάγκας είναι.

*** Όσο “ειδικοί” ανεβάζουν το κόστος της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη, τόσο “ειδικοί” θα μειώνουν τον χρόνο εκκένωσης στο Μάτι. Μαζί θα πηγαίνουν αυτά.

*** Με την εύκολη πρόσβαση στο δανεισμό έφτασαν να ζουν με περισσότερα από τις δυνατότητές τους και τελικά να πέσουν έξω ακόμα και νοικοκυραίοι, άνθρωποι της επιχειρηματικότητας, της δουλειάς, του μόχθου, της προκοπής και της αριστείας. Τρανό παράδειγμα η ΝΔ.

*** Να ζητάμε να αποπληρώσουν τα δάνειά τους άπορα κόμματα; Εδώ φτάσαμε; Αντί να κάνουμε ανέξοδη κριτική για τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ας σκεφτούμε τι δεν κάναμε ΕΜΕΙΣ σωστά και δεν μπορούν να υπολογίζουν τώρα στην ψήφο μας ως εγγύηση για τις τράπεζες.

*** Αθωώθηκαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων. Ευτυχώς γιατί δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να επενδύσουν τα λεφτά των εργαζομένων σε καινοτόμα χρηματιστηριακά προϊόντα, να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των Αγορών. Σε αυτές τις επενδύσεις κάποιοι χάνουν κάποιοι κερδίζουν. Τι να κάνουμε;

*** Για σταθείτε ρε παιδιά, γιατί την κάναμε την Ε.Ε.; Για να παίρνουν σύνταξη οι φτωχοί την κάναμε; Πόσο λαϊκισμός πια;

*** Από του χρόνου τα μαθήματα στο Λύκειο θα ξεκινούν στις εννιά το πρωί. Μόνο και μόνο για να μην προλαβαίνει η δόλια η μάνα που θα έχει φύγει για τη δουλειά να σταυρώσει τον κανακάρη και να τον φτύσει για να μην της τον ματιάσουν. Δεν ξέρω που βαδίζουμε ως χώρα. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr