Newsroom

Newsroom

Μοντέλο γέννησε 14 ώρες μετά την συμμετοχή της σε επίδειξη εσωρούχων της Ριάνα (εικόνες)

Η Σλικ Γουντς, το 22χρονο μοντέλο που συμμετείχε στην πασαρέλα της Ριάνα, βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης και εμφανίστηκε ημίγυμνη στην πασαρέλα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και των φωτογράφων.

5b9fdaeb1dc5245c228b4587

Το θέαμα μιας απίστευτα καλλίγραμμης εγκύου, ντυμένης με εσώρουχα και ζαρτιέρες, δεν ήταν καθόλου συνηθισμένο. Ωστόσο, το νεαρό μοντέλο δεν έκλεψε την παράσταση μόνο για την εμφάνισή της αλλά γιατί μόλις 14 ώρες μετά το ντεφιλέ, βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού για να φέρτει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, τον «βασιλιά» της, όπως η ίδια έγραψε στο Instagram, ανακοινώνοντας την γέννηση του παιδιού της. 

Νωρίτερα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την πασαρέλα της εγκύου έκαναν τον γύρο του κόσμου, διχάζοντας -όπως πάντα- το ίντερνετ. Άλλοι επικροτούσαν την κίνησή της να συμμετάσχει στην επίδειξη, μιλώντας για πράξη θάρρους και επαγγελματισμού, ενώ άλλοι την κατέκριναν για το ότι συμμετείχε σε μια τόσο απαιτητική επαγγελματική υποχρέωση ενώ απείχε μια… ανάσα από το μαιευτήριο. Η Σλικ Γουντς ήταν προσωπική επιλογή της Ριάνα για την πασαρέλα και ήταν η ίδια η τραγουδίστρια που επέλεξε τι ρούχα θα φορέσει το μοντέλο.