Σκληρή απάντηση Νίκου Παππά στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

«Χαμηλό επίπεδο, χυδαίοι χαρακτηρισμοί και μόνιμο αίτημα να μην υπάρξουν άδειες και τίμημα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς» καταλογίζει στη ΝΔ ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

NewsRoom 22/02/2017 | 19:08

«Η κυρία Ασημακοπούλου μάλλον θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης της έχει αναθέσει μία εξαιρετικά βαρετή δουλειά. Ας κοιτάξει όλες τις ανακοινώσεις που εξέδωσε. Είναι ίδιες κι απαράλλαχτες» αναφέρει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις της Άννας Ασημακοπούλου.

«Χαμηλό επίπεδο, χυδαίοι χαρακτηρισμοί και μόνιμο αίτημα να μην υπάρξουν άδειες και τίμημα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση

Νωρίτερα, η Άννα Ασημακοπούλου είχε δηλώσει:

«Ο αποτυχημένος υπουργός - καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης, κ. Παππάς ας καταλάβει ότι, παρότι είναι απόκριες, έπεσαν οι μάσκες. Αποκαλύφθηκε το αυταρχικό πρόσωπο της Κυβέρνησης στην προσπάθεια καθεστωτικού τύπου ελέγχου των Μ.Μ.Ε. Μετά το προχθεσινό Eurogroup αποκαλύφθηκε επίσης, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ίδιο είναι η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος για τους πολίτες. Μετά τον χαρταετό, λοιπόν, ας ετοιμάζεται μαζί με τους συντρόφους του να ψηφίσει το “ναι” σε όλα»