Newsroom

Newsroom

Μόνιμη εκεχειρία στη Γάζα

Το Ισραήλ και οι Παλαιστίνιοι κατέληξαν σε συμφωνία για μια μόνιμη εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας και μια επίσημη ανακοίνωση…

2142352

Το Ισραήλ και οι Παλαιστίνιοι κατέληξαν σε συμφωνία για μια μόνιμη εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας και μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει από την Αίγυπτο, η οποία μεσολάβησε για την επίτευξή της, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Χαμάς.

Από την πλευρά του ο δεύτερος στην ιεραρχία της παλαιστινιακής οργάνωσης, ο Μούσα Αμπού Μαρζούκ, ο οποίος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Facebook ότι η συμφωνία αυτή αποτελεί «μια νίκη για την αντίσταση», ενώ πρόσθεσε ότι η ώρα έναρξης της εκεχειρίας θα καθοριστεί αργότερα.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας ξεκίνησαν την 8η Ιουλίου και έχουν προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο τουλάχιστον 2.130 ανθρώπων στην πλευρά των Παλαιστινίων και 68 στην πλευρά του Ισραήλ.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους