Μοναδική πρωτιά Οικονόμου – Παυλόπουλου: 5 καλεσμένοι από τη ΝΔ στη σημερινή εκπομπή… 1 από το ΣΥΡΙΖΑ (video)

Στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ αντί για την πολυφωνία μάλλον κέρδισε... η Νέα Δημοκρατία

5892161

Ο ΣΚΑΪ είναι η αλήθεια πως δεν μας έχει συνηθίσει και στην πολυφωνία, αλλά στη σημερινή εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο ίσως ξέφυγε λίγο η κατάσταση καθώς καλεσμένοι ήταν 5 πολιτευτές από τη Νέα Δημοκρατία, 1 από Σύριζα και κανένας από άλλα κόμματα.

Υπουργοί, βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είχαν την τιμητική τους, ενώ στον πλατό όπως κάθε μέρα βρέθηκε και ο Άρης Πορτοσάλτε, δίνοντας και αυτός από τη μεριά του τον δικό του τόνο, μετά και την ανακοίνωση των ευρωψηφοδελτίων.

Πρώτη εμφανίστηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα, η οποία διαμήνυσε ότι θα κάνει αγωγή στην αξιωματική αντιπολίτευση αν δεν κατέβει βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει κάποιες δηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη.

Στη συνέχεια στο πλατό έφτασε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Άγγελος Συρίγος, ο οποίος φυσικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μακροχρόνια φίλο του, Φρέντι Μπελέρη.
Μαζί με τον κ. Συρίγο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ βρέθηκε και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη γαλάζια παράταξη, Γιώργος Μπλιούμης.

Επόμενος καλεσμένος ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος κλήθηκε με τη σειρά του να σχολιάσει το πόσο καλό είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όμως στηρίζοντας την ανεξαρτησία της ενημέρωσης και την πολυφωνία Οικονόμου και Παυλόπουλος κάλεσαν και την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, η οποία σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει ευρωεκλογών.

Ωστόσο λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής έγινε και μια σύνδεση μέσω Skype με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έλεγε ότι μακάρι να είχε 10 σταυρούς για να μπορέσει να ψηφίσει όσους περισσότερους υποψηφίους της ΝΔ μπορεί γιατί όπως έλεγε πρόκειται για «ένα φανταστικό ψηφοδέλτιο».

Η αλήθεια είναι ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι περιορισμοί στις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων, ενώ θα πρέπει να καλούνται και υποψήφιοι όλων των κομμάτων όποτε φαίνεται ότι είναι δύσκολο να καταφέρουν στο ΣΚΑΙ να τους χωρέσουν όλους, για αυτό μάλλον και προτιμούν να εκτίθενται.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίθανο συμβάν: «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις» – Πήγε τον νεκρό θείο της στην τράπεζα και έλεγε πως «έτσι είναι πάντα» (Video)

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με δύο κακοκαιρίες και… χιόνια – Τι θα γίνει στην Αττική (video)

Επικό τρολάρισμα Παππά σε Αυτιά: «Αν γίνω σαν και τούτο δω πείτε μου να ξεκινήσω προπονήσεις» (video)

Το τερμάτισε ξανά ο Αυτιάς στην παρουσίαση του απ’ τον Μητσοτάκη: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία…»

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

katexaki821

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Τρόμο προκάλεσε ο οδηγός που κυκλοφορούσε με παραμορφωμένο αυτοκίνητο και χτυπούσε σε κιγκλιδώματα και πεζοδρόμια

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

flessa 1

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Ο Γιάννης Μυλόπουλος ζητά να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε η Περιφερειακή…