Στον «αέρα» παραμένει η έκβαση του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ούγγρο Φαμπιάν Μαροζάν (Νο. 42) στον πρώτο γύρο του τουρνουά BMW Open στο Μόναχο. Ο αγώνας διεκόπη λόγω ανεπαρκούς φωτισμού στο τρίτο σετ και θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Απριλίου, λίγο μετά τις 14:00.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το πρώτο σετ με 6-3 παρότι απειλήθηκε σοβαρά με τρία μπρέικ, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ούγγρος. Με δικό του μπρέικ στο 7ο γκέιμ έκανε το 4-3 και έκλεισε το σετ με δεύτερο μπρέικ επί του Μαροζάν.
Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους, με τον Τσιτσιπά να χάνει την ευκαιρία στο 12ο γκέιμ σε ματς μπολ, όμως ο Μαροζάν έμεινε «ζωντανός» κι οδήγησε το ματς στο τάιμ μπρέικ.
Ο Μαροζάν έκανε δυο μίνι-μπρέικ κι ανέβηκε στο 6-2, με τον Τσιτσιπά να μειώνει σε 6-5, αλλά να χάνει το δικό τους σερβίς και το σετ με 7-6 (5).
Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς διαμαρτυρήθηκε για ελλιπή φωτισμό, ωστόσο το σετ συνεχίστηκε ως το 4ο γκέιμ, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ισοφαρίζει σε 2-2, πριν την οριστική διακοπή.
Οι Τσιτσιπάς και Μάροζαν αναμετρώνται για δεύτερη φορά στην καριέρα τους, μετά από εκείνη πέρσι στο Σινσινάτι, με τον Ελληνα πρωταθλητή να επικρατεί με 7-6(3) και 6-2. Ο νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης θα παίξει στον επόμενο γύρο είτε με τον Τάλον Χρίκσπουρ, είτε με τον Ντένις Σαποβάλοφ.
Διαβάστε επίσης:
Λαζαρίδης: Το πτυχίο που εκδόθηκε Κυριακή – Ερωτήματα για διορισμούς σε υπουργεία από το 2007
Θάνατος 19χρονης – Κεφαλονιά: Κοκαΐνη και εγκατάλειψη στην πλατεία – Πώς δικαιολογήθηκαν οι νεαροί
Καμένες γκαλερί και τεμπέλικα αριστερά μασκαραλίκια
Αλμπανέζε: Έμεινε χωρίς σπίτι και κάρτες επειδή μίλησε για γενοκτονία στην Παλαιστίνη
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια