Newsroom

Newsroom

Moby: Οι Ρώσοι εκβιάζουν τον Τραμπ για “έκφυλες συμπεριφορές τους”

Ο διάσημος δημιουργός καταγγέλλει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε άμεσο συντονισμό με τη Ρωσία, καθώς οι Ρώσοι διαθέτουν στοιχεία έκφυλης συμπεριφοράς του από το παρελθόν και άλλα σοβαρά στοιχεία εναντίον του.

58a2e36f1dc524a65f8b4a5f

Eπικαλούμενος συζητήσεις του με “φίλους” του που εργάζονται στην Ουάσινγκτον και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αμερικανική πρωτεύουσα, o καλλιτέχνης υποστηρίζει μέσω facebook ότι η θεωρία για σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία είναι 100% αληθής και ότι από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας διακυβέρνησης, ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε άμεσο συντονισμό με το Κρεμλίνο.

Ο Moby ισχυρίζεται ακόμη ότι η Ρωσία εκβιάζει τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό με αποδείξεις για έκφυλες συμπεριφορές του με ιερόδουλες σε ρωσικό έδαφος, αλλά και με πολύ βαρύτερα στοιχεία για άλλες δραστηριότητές του.

Εκτιμά επίσης ότι ο κ. Τραμπ θα προσπαθήσει να «ανοίξει» μία πολεμική περιπέτεια, ενδεχομένως με το Ιράν, ενώ συμπληρώνει ότι ο μηχανισμός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, με τη βοήθεια αμερικανικών, αλλά και άλλων δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, συλλέγει ήδη στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν τελικώς στην αποπομπή του Ντ. Τραμπ από την προεδρία.

Υπενθυμίζεται ότι για την αποπομπή εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ πρέπει να ψηφίσουν τα 2/3 της Βουλής των Αντιπροσώπων, να υπάρξει δίκη στη Γερουσία και στη συνέχεια η τελευταία να εγκρίνει επίσης με πλειοψηφία 2/3 την αποπομπή.

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…