Newsroom

Newsroom

Μνημείο απανθρωπιάς: τον έβλεπαν να πεθαίνει στο κελί και δεν έκαναν τίποτα (σκληρό βίντεο)

Συγκλονίζει η ιστορία του David Stojcevski, ο οποίος φυλακίστηκε για 30 ημέρες επειδή δεν είχε πληρώσει κλήση για τροχαία παράβαση…

stojcevski

Συγκλονίζει η ιστορία του David Stojcevski, ο οποίος φυλακίστηκε για 30 ημέρες επειδή δεν είχε πληρώσει κλήση για τροχαία παράβαση και κατάληξε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο κελί, με την κάμερα ασφαλείας να καταγράφει καρέ-καρέ τον αργό του θάνατο.

Ο 32χρονος βρέθηκε στο κελί του Ρόζβιλ του Μίσιγκαν των ΗΠΑ και πλέον δεν μπορούσε να λαμβάνει την θεραπεία αποτοξίνωσής του από τα ναρκωτικά. Εντός 16 ημερών είχε χάσει 22 κιλά και είχε συνέχεια παραισθήσεις.

Κανένας υπεύθυνος, παρά την 24ωρη καταγραφή του κελιού του, δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνον, ενώ η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση στη φυλακή, με την κατηγορία πως δεν του χορηγούσαν τα απαραίτητα για την θεραπεία του.

Η ιστορία, αν και διαδραματίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, ήρθε στα φόρα των μέσων, αυτή την εβδομάδα, όταν και ο τηλεοπτικός σταθμός WDIV δημοσίευσε βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 32χρονου.