Μητσοτάκης: Το ζευγάρι που επισκέφτηκε στο Γαλάτσι… κάτι μας θυμίζει (video)

Κάπου έχει ξανασυναντήσει το συγκεκριμένο ζευγάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι και πολύ παλιά

Μητσοτάκης ζευγάρι

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα (15/01), ένα ζευγάρι στο Γαλάτσι που απέκτησε το δικό του σπίτι μέσα από το περίφημο πρόγραμμα «Σπίτι μου», του οποίου οι δικαιούχοι 9 μήνες μετά την έναρξη του, αγγίζουν μόλις τους 9.766.

Η κίνηση αυτή φυσικά περικλείεται στη συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης να διαφημίσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τους πρωταγωνιστές της διαφήμισης όμως, κάτι να μας θυμίζουν, από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2023, η Ραφαέλα Καπούλα και ο Σπύρος Θεοδωρακάτος πήραν μέρος στη θεματική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας προεκλογικά.

Ο Σπύρος Θεοδωρακάτος, όπως η ίδια η Νέα Δημοκρατία μάς ενημέρωνε, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και η Ραφαέλα Καπούλα υπάλληλος σχολικού κυλικείου.

Έτσι οκτώ μήνες μετά φτάσαμε το ίδιο ζευγάρι εντελώς τυχαία να υποδέχεται τον Πρωθυπουργό στο νέο σπίτι του στο Γαλάτσι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το ζευγάρι στην Ελευσίνα

Τον Μάιο στην Ελευσίνα η Ραφαέλα έλεγε: «Μέσω του προγράμματος “Σπίτι μου” αποκτήσαμε το δικό μας σπίτι στο οποίο κατοικούμε στο Γαλάτσι, είμαστε ζευγάρι που δεν τα φέρνει εύκολα βόλτα».

5881018
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελευσίνα, Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τα θετικά του προγράμματος επισήμανε και στην δική του τοποθέτηση ο Σπύρος λέγοντας ότι: «Είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά του κράτους και ρώτησε τον Πρωθυπουργό ποιες άλλες ενέργειες σκέφτεται να κάνει για τις νέες οικογένειες».

5880887
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελευσίνα, Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 32:20 και μετά