Μητσοτάκης σε Τσιμτσιλή: Ο cringe και αχρείαστος διάλογος για τη Μαρέβα στο τέλος της εκπομπής (video)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έιχαν έναν αμήχανο διάλογο για τη σύζυγο του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης

Καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της εκπομπής «Happy Day» ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα το πρωί, με τον ίδιο και την παρουσιάστρια να έχουν έναν αρκετά αχρείαστο διάλογο μεταξύ τους που κατέληξε να γίνει και cringe.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε αν η Μαρέβα ζηλεύει όταν του κάνουν κοπλιμέντα στον δρόμο, με τον ίδιο να απαντάει ότι τα αντιμετωπίζει με χίουμορ και ότι πολλές φορές έχει συμβεί το αντίθετο.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετέπειτα ανέφερε του ασκεί κριτική και πολλές φορές τσακώνονται, αλλά τον κρατάει γειωμένο.

Μητσοτάκης – Όσα συζήτησε για τη Μαρέβα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή

Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα όμως, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η σύζυγος του δέχεται άδικες επιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η ίδια είναι επιτυχημένη επαγγελματίας που έχει δουλέψει και έκανε στην άκρη για τον ίδιο.

Η κουβέντα συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά στο ίδιο μήκος (cringe) κύματος, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να βάζει το κερασάκι στην τούρτα λέγοντας: «Είναι μια γυναίκα που δεν είναι απροσπέλαστη, ξέρω περιπτώσεις που όποιος τη χρειαστεί να τη βρει θα απαντήσει κατευθείαν στο μήνυμα και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα της, είναι προσιτή».

Δείτε τη συνέντευξη απ’ το 08:50 και μετά:

To αιχμηρό υπονοούμενο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Aντί να τοποθετηθεί, πήγε στο cheeseburger» (Video)

mpakodimou zina sxolio

To αιχμηρό υπονοούμενο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Aντί να τοποθετηθεί, πήγε στο cheeseburger» (Video)

Για την αποτυχημένη επίκληση στο συναίσθημα που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη μετά τον σάλο που…