Μητσοτάκης: Ποιά Υγεία; Προτεραιότητα έχουν τα “γραμμάτια”…

Είναι τόσα πολλά τα “γραμμάτια” που έχουν εξοφληθεί μέχρι στιγμής ελέω .... “επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη”.... Και έπεται συνέχεια διότι πολλά τα χρέη του Κυριάκου προς τους πένητες ολιγάρχες.

ek mfjgg

Μπορεί με τις επενδύσεις, με την ανάπτυξη, με τις πολλές και καλά αμειβόμενες δουλειές, με τη μεσαία τάξη, με την Υγεία κυρίως, ο Μητσοτάκης να μένει “μετεξεταστέος”, όμως ο άνθρωπος έχει θέσει ως ύψιστο στόχο να υλοποιήσει άμεσες και επείγουσες προτεραιότητες.

Προέχει η εξόφληση των “γραμματίων” που έχουν στα “συρτάρια” τους οι μεγαλοσχήμονες, και όχι μόνο, χορηγοί του. Τεσσεράμισι χρόνια μακριά από τα δημόσια ταμεία στέγνωσε το “λαρύγκι” τους, έμειναν από ρευστό, ψυχολογικά ράκη με σύνδρομο στέρησης. Όμως τώρα δεν έχουν παράπονο. Ο εκλεκτός της καρδιάς και της τσέπης τους, ο “νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός” τα πάει θαυμάσια και γρήγορα με ούριο άνεμο την … πανδημία!!!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Μητσοτάκης:

Φρόντισε να απαλλαγεί από την ενοχλητική Επιτροπή Ανταγωνισμού για να μην “ενοχλούνται” με ελέγχους για αθέμιτο ανταγωνισμό τα μονοπώλια. Για παράδειγμα να μην ελέγχεται το μονοπώλιο διανομής του τύπου για να κουμαντάρει ανενόχλητο την “κυκλοφορία” των εφημερίδων και άρα την πίτα της διαφημιστικής αγοράς.

Φρόντισε με το καλημέρα να απαλλάξει τους καναλάρχες από το “άχθος” των δόσεων των τηλεοπτικών αδειών που είχαν επιβάλει οι προηγούμενοι “σοβιετικοί”, κρατιστές. Φρόντισε να τους απαλλάξει από το “άχθος” του “υπερβολικού” αριθμού εργαζομένων στις επιχειρήσεις τους, με σχετική τροπολογία που πέρασε βράδυ.

Φροντίζει να ταΐζει με κρατικό χρήμα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα φιλικά του μέσα ενημέρωσης που τον “έσπρωξαν”. Με τις λίστες για “ληστές” της αλήθειας και της αντικειμενικής πληροφόρησης.   

Φρόντισε να απαλλάξει τους τραπεζίτες δια νόμου από τις ποινικές ευθύνες παράνομης δανειοδότησης, με εγγυήσεις ….“αέρα”, προς τα καλά παιδιά της μεγαλοαστικής τάξης, .

Φρόντισε να απελευθερώσει τους δεσμευμένους λογαριασμούς όλων όσοι εμπλέκονται ως κατηγορούμενοι στο σκάνδαλο Νοβάρτις και να εκπαραθυρώσει την “ενοχλητική” εισαγγελέα διαφθοράς.

Φρόντισε να επιχορηγήσει με 130 εκατομμύρια (;) την αεροπορική του κολλητού Βασιλάκη χωρίς να απαιτήσει το Δημόσιο συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας όπως συνέβη σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Φροντίζει να μοιράζει κρατικό χρήμα για προμήθειες υγειονομικού και άλλου υλικού σε εταιρείες “φαντάσματα” (είδη μπακαλικής – μαναβικής, είδη …αμορτισέρ με “εξειδίκευση” σε ιατρικές μάσκες, εταιρείες οργάνωσης δεξιώσεων που τέθηκαν σε “εμπόλεμη κατάσταση” κατά κατσαρίδων και τρωκτικών στις φυλακές της χώρας. Πολύ πριν η κ. Έβερτ τις ανακαλύψει στις συγκεντρώσεις της 17ης Νοέμβρη)!!!

Φρόντισε να διορίσει, να διορίσει, να διορίσει, δημοσιογράφους στο Μαξίμου, κολλητούς, κουμπάρους, “γυναίκες και άνδρες με όπλα στους ώμους” στο Δημόσιο, στον νυν υπέρ της αρπαχτής αγώνα, της λαμογιάς και της αδιαφάνειας στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Μόνο για την προεδρία της κυβέρνησης σε 440 ανέρχεται ο αριθμός των “δικών τους παιδιών” (340 μόνιμοι και 100 μετακλητοί).

Φρόντισε να ευχαριστήσει τη Δεξιά του Κυρίου για τη στήριξη που του παρείχε στον “απελευθερωτικό αγώνα” εκδίωξης των “άθεων  εθνομηδενιστών”, με την παραχώρηση των εσόδων των ναών των Δημοτικών κοιμητηρίων στους κατά τόπους Μητροπολίτες.   

Φρόντισε να εξοφλήσει γραμμάτια προς τους σχολάρχες της ιδιωτικής εκπαίδευσης, τους επίσημους χορηγούς της ΝΔ στην τελευταία προεκλογική της εκστρατεία. Πώς; Εντάσσοντας τους εκπαιδευτικούς της ιδιωτικής εκπ/σης στο Υπουργείο εργασίας διευκολύνοντας αυθαίρετες απολύσεις, ελαστικό ωράριο και αποδοχές σε συνθήκες “γαλέρας”.           

Φρόντισε να “αφαιμάξει” κατά 1,2 δις τον ΟΑΕΔ από κονδύλια για προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων για να στήσει νέα σκόιλ ελικικού με τα ιδιωτικά ΚΕΚ…. Τόσο άφρων; Όχι. Τόσο ιδεοληπτικός νεοφιλελές !!!

Είναι τόσα πολλά τα “γραμμάτια” που έχουν εξοφληθεί μέχρι στιγμής ελέω …. “επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη”…. Και έπεται συνέχεια διότι πολλά τα χρέη του Κυριάκου προς τους πένητες ολιγάρχες.

Ένα το χρέος των πολιτών προς την πατρίδα. Να απαλλαγούν από αυτόν και τους ομοίους του μια ώρα αρχύτερα … 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

Οικονομάκου

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

«Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου», τόνισε η Αθηνά…

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

430113696 386032271017011 577611428516139923 n

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

Με βίντεο του Άδωνι να... παίζει με τρενάκια ανέβασε ο Βαγγέλης Βλάχος θέλοντας να απαντήσει…

Χείμαρρος ο Λαζόπουλος: «H μικρή χούντα των Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη ανέλαβε τον ρόλο της συγκάλυψης» (video)

Λαζόπουλος 1

Χείμαρρος ο Λαζόπουλος: «H μικρή χούντα των Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη ανέλαβε τον ρόλο της συγκάλυψης» (video)

«Μην αφήσετε το τσεκούρι, κρατήστε ακέραιο το επάγγελμα σας του τσεκοροποιού», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος…

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα για τα γενέθλια του μετά την ορκωμοσία του – Τι δώρο του έκαναν (εικόνες)

6168234

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα για τα γενέθλια του μετά την ορκωμοσία του – Τι δώρο του έκαναν (εικόνες)

Τούρτα για τα γενέθλια του έσβησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, λίγο μετά την…

Πρώτη δήλωση 12χρονης για Κολωνό: «Θέλω να γίνω εισαγγελέας, να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν» (Video)

6168031

Πρώτη δήλωση 12χρονης για Κολωνό: «Θέλω να γίνω εισαγγελέας, να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν» (Video)

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη…