Mητσοτάκης- Ως υπεύθυνο για την αποτυχία του εμβολιασμού τον δείχνει η… Pfizer!

Το πάθος Μητσοτάκη για εξουσία τον οδηγεί σε καταπάτηση θεσμών και τερατολογίες. Παραπλάνησε και τους εμβολιασμένους.

5397169

Αν δεν υπάρχουν αρκετές ΜΕΘ, τόσο το χειρότερο για αυτές. Ο δόκτωρ Κυριάκος Μητσοτάκης, της γνωστής οικογένειας των μεγάλων Θεραπευτών,  μπορεί να προσφέρει ισάξιες υπηρεσίες και εκτός ΜΕΘ. 

Και ας λένε ό,τι θέλουν ο Καπράβελος, οι εντατικοκόλογοι και άλλοι εχθροί της πατρίδος.  Έχουν  καμία απόδειξη ότι εκτός ΜΕΘ οι ασθενείς πεθαίνουν περισσότερο;

Θα νόμιζε ότι πλησιάζουν Αποκριές και όχι Χριστούγεννα όποιος άκουγε  στη Βουλή τον Πρωθυπουργό να συνεχίζει ακάθεκτος  και με στόμφο το ρεσιτάλ τερατολογίας που χαρακτηρίζει τις δημόσιες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Τον ακούσαμε να καταλογίζει στον Τσίπρα ότι «μας έβαλε στα Μνημόνια». Ότι στην Εθνική Αντίσταση στην οποία πήραν μέρος «Ολοι οι Ελληνες».  Ότι στο Πολυτεχνείο είχε και η Δεξιά παρουσία. Ότι το ΕΣΥ δεν πρέπει να  είναι κρατικό!  Ότι ο γιος  βιομήχανου  επέστρεψε μετα τις σπουδές του γιατί-» βρήκε μια καλή δουλειά».  Όπως ο … ίδιος!

Μετά από αυτά πήγε στη Βουλή και έδωσε ρέστα ως  «βαθιά φιλελεύθερος πολιτικός «. Είπε ότι το πρόστιμο στους 60άρηδες  «αποτελεί αντίτιμο υγείας για την ενίσχυση,  των νοσοκομείων «. –

Γνωμάτευσε ότι «η τρίτη δόση πρέπει να γίνεται στους τέσσερις μήνες»και τελικά την επέβαλε στους… τρεις!  Σε λίγο θα κάνει εγχειρήσεις έξω από τα ρούχα, σαν τον Νικήτα Πλατή στο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”.

Ο Μητσοτάκης ιολόγος

Σε μια στιγμή που αρχίζει διεθνώς η συζήτηση για τα αδιάθετα εμβόλια, ο Πρωθυπουργός  φέρεται σαν να διεκδικεί πρωτιά στη διάθεσή τους με το ζόρι- για να μην χρεοκοπήσουν και οι εταιρίες.

Άλλωστε ως ιολόγος υπερηφανεύθηκε ότι εφάρμοσε πρώτος την «καθολική διάθεση self-test» -που έχουν 50% αποτυχία.

Στη Βουλή έλυσε το πρόβλημα του ΕΣΥ «εντάσσοντας ιδιώτες γιατρούς στο πρόγραμμα εμβολιασμών». Θα προσλάμβανε γιατρούς αλλά…» δεν βρίσκει»-όπως δεν έβρισκε γυναίκες για την κυβέρνηση. 

Προβάλλει ότι άνοιξε πρώτος την 3η δόση σε όλους τους ενήλικους «πριν ακόμα αναγνωριστεί από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα η σημασία της». 

Παραπληροφόρησε ότι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφωνεί μαζί του. Αλλά ήδη απέρριψε την επιστολή του για τον περιορισμό της κυκλοφορίας των ανεμβολίαστων  60ρηδων και έβαλε τον επίτροπο Δικαιοσύνης να του απαντήσει ότι αυτά δεν γίνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς όχι μόνο δεν συμφώνησε αλλά δήλωσε αναρμόδια και εμμέσως τον  αποδοκίμασε λέγοντας: «Η θέσπιση της λέγονται του εμβολιασμού απαιτεί κοινή προσέγγιση». Όχι να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.

Βρήκε «απολύτως συνταγματική» την υποχρεωτικότητα,  γιατί το «το λένε έγκριτοι συνταγματολόγοι «, δηλαδή ένας: ο Μανιακής.  

Κούφανε τους πάντες λέγοντας  -για να καλύψει τον Σκέρτσο- ότι «δεν γεμίζουν σήμερα οι ΜΕΘ από στρατιωτικούς και αστυνομικούς, αλλά από  ηλικιωμένους «- σαν να ηταν  ισοδύναμες πληθυσμιακές ομάδες.

Δεν συζητάει με τον Τσίπρα γιατί «με αντιεμβολιαστές δεν συζητάει», όπως ο Πολάκης που… έχει εμβολιαστεί.

Για το 100άρικο, διαφωνεί με τον βασικότερο σ΄ύμβουλο της χώρας τον καθηγητή Μόσιαλο που το απορρίπτει- και τον οδηγεί έτσι σε παραίτηση– και το εξισώνει με τα  πρόστιμα για  παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 

Κάπως έτσι κατέληξε στην κορωνίδα της νοσηλευτικής: «Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη».

Μετά από όλα αυτά τους αποτελείωσε λέγοντας ότι «δεν αντέχει το λαϊκισμό». Απλώς τον διδάσκει. 

Εικάζεται ότι στους ανεμβολίαστους θα απαγορεύσει να πλησιάζουν και …στα εμβολιαστικά κέντρα. 

Προσωπικές ευθύνες

Το πρόβλημα με τον Έλληνα πρωθυπουργό δεν είναι ότι δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, αλλά ότι τα επιδεινώνει. Ειδικά στον… εμβολιασμό θεωρείται ο ίδιος εμπόδιο. Όχι από την αντιπολίτευση. Αλλά από τον…  Αλμπερτ Μουρλά. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είπε στα ΝΕΑ:

Ενας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στον δισταγμό είναι, δυστυχώς, η πολιτικοποίηση του ιού. Εχουμε δει εμβόλια, μάσκες, κατευθυντήριες γραμμές κυβερνήσεων, ακόμη και τις πολιτικές εμπορικών εξαγωγών να πολιτικοποιούνται έντονα με τρόπο που έχει δημιουργήσει χώρο για θεωρίες συνωμοσίας, παραπληροφόρηση και σύγχυση».

Κανένας άλλος στην Ευρώπη δεν έχει πολιτικοποιήσει το θέμα των εμβολίων όσο ο Μητσοτάκης. Ελπίζοντας να κερδοσκοπήσει προσωπικά, έδωσε εξ αρχής προσωπικό τόνο, που προκαλεί μέρος των αντιδράσεων.

Υπάρχει και χειρότερο: η παραπλάνηση των εμβολιασμένων, τους οποίους μετέτρεψε εμβολιασμένους σε φορείς μετάδοσης του ιού, καλλιεργώντας την εντύπωση ότι με το εμβόλιο ξεμπλέκουν. Όπως έλεγε ο Μίκης Φωτόπουλοςεμβολιάσου και…μετά θα κάααααθεσαι.

Οι εμβολιασμένοι όμως και μεταδίδουν και αρωσταίνουν και πεθαίνουν. Αλλά ο πρωθυπουργός τους διαβεβαίωνε με τον τρόπο του ότι μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς προφυλάξεις.

Είναι ένας από τους λόγους για την ένταση του 4ου κύματος, για το οποίο η ευθύνη στην ελλιπή προετοιμασία είναι πασιφανής, καθώς ενοχοποιεί τους ηλικιωμένους και αφήνει όλες τις κερκόπορτες ανοιχτές: σχολεία, εκκλησίες, μέσα μεταφοράς, » ένστολους, δημόσιο.

Αν πίσω από όλα αυτά οι έμπειροι πολιτικοί παρατηρητές διέκριναν την απόγνωση του Πρωθυπουργού για την αποτυχία του, τώρα αρχίζουν να ανησυχούν.

Τι είναι ικανός να κάνει προκειμένου να κρατήσει την εξουσία; Πώς θα αντιδράσει όταν διαπιστώσει ότι την χάνει;

Πηγή: Anoixtoparathyro

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…