Μητσοτάκης ο… δίκαιος

Δικαιοσύνη Μητσοτάκη σε Καθεστώς Μητσοτάκη. Τι δεν καταλαβαίνεις;

5494663 2

Ο Μητσοτάκης πρώτος αγρότης, όπως αποδεικνύουν οι αγροτικές ενισχύσεις που τσεπώνει για χρόνια. Πρώτος εργάτης, όπως αποδεικνύει η συμβουλή του στους ευαίσθητους βιομήχανους του ΣΕΒ να προσέχουν τους εργαζόμενους. Πρώτος εραστής, όπως αποδεικνύει το εμβληματικό «τι γκόμενος είσαι συ» από την κυρία της Κυψέλης. Πρώτος επενδυτής, όπως αποδεικνύουν τα δεκάδες ακίνητα, συν το σπίτι του Βολτέρου. Πρώτος καουμπόι, όπως αποδεικνύει ο θαυμασμός του Θεσσαλού Ντάλτον στο πρόσωπό του. Πρώτος γενικώς, όπως αρμόζει σε πολιτικό του διαμετρήματός του.

Αλλά, μην το παραβλέπετε με τόσες πρωτιές, και πρώτος δικαστής. Από τα στυγνά στρατοδικεία, στον Μητσοτάκη τον… δίκαιο. Αυτός δικάζει, καταδικάζει και επιβάλλει βαρύτατες ποινές πριν ακόμα η Δικαιοσύνη απαγγείλει κατηγορίες. Ξέρει αυτός… Έτσι καταδίκασε τη Δούρου ως ένοχη για την τραγωδία στη Μάνδρα.  Έκανε τους πνιγμένους εργαλείο της προσωπικής του δικαιοσύνης για να σύρει στη λάσπη των ΜΜΕ του την πρώην περιφερειάρχη. Θανατική ποινή επέβαλε στην προσωπικότητά της, γιατί η Δούρου δεν είχε το ήθος, την ενσυναίσθηση και την εντιμότητα του Πατούλη του.

Καταδίκασε επίσης από το βήμα της Βουλής τους ενόχους για τη σκευωρία της Νοβάρτις. Τον Βαξεβάνη, δημοσιογράφους, εισαγγελείς, βοηθούς εισαγγελέων, υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Που… σκευώρησαν για να διασύρουν υπεράνω πάσης υποψίας και διευκρίνισης πολιτικούς όπως ο  Άδωνις, ο Αβραμόπουλος, ο Λοβέρδος και ο Σαμαράς. Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή, όχι μόνο κατέδειξε τους ενόχους και τους έριξε στο πυρ το εξώτερο του Μαρινάκη και του Αλαφούζου. Για τη σκευωρία. Αλλά κατέδειξε και ανέδειξε άσπιλους και αμόλυντους τους αθώους. Για το σκάνδαλο.

Τέλος, για να τελειώνουμε με τα παραδείγματα, αυτός πρώτος καταδίκασε τον Νίκο Παππά. Το τραβούσε βέβαια ο οργανισμός του κι εκείνου. Με συνεργό τον Κρέτσο και ηθικό αυτουργό τον Τσίπρα, έβγαλε έπειτα από δεκαετίες σκότους στο φως τους τζαμπατζήδες σε βάρος του Δημοσίου. Και τους νταβατζήδες -ξέρετε τον αυτουργό του χαρακτηρισμού- σε βάρος της ενημέρωσης. Υποχρέωσε τους βαρόνους να πληρώσουν. Τους κλείδωσε σε μια αίθουσα νηστικούς στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.  Έτσι ο Μητσοτάκης ανέλαβε την απόδοση δικαιοσύνης.

Δεν είναι δουλειά του θα πεις. Παραβιάζει το σύνταγμα. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Καλά, όταν ξυπνήσεις, τα ξαναλέμε. Η Δούρου αθωώθηκε παμψηφεί και ο Παππάς είναι αθώος και οι σκευωροί πιο αθώοι. Θα υποστούν όμως όλες και όλοι τον δημόσιο λιθοβολισμό, λασποβολισμό, συκοφαντικό εγκλεισμό του Μητσοτάκη. Θα υποστούν ανήκεστες ηθικές βλάβες από τα εκτελεστικά του αποσπάσματα. Για να φτάσουμε στις κάλπες εν μέσω ενόχων που εκείνος καταδίκασε και ειδικών δικαστηρίων που εκείνος παράγγειλε. Δικαιοσύνη Μητσοτάκη σε Καθεστώς Μητσοτάκη. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…