Μητσοτάκης: Μετά το Πάσχα το άνοιγμα της εστίασης

Μετά το Πάσχα θα ανοίξει η εστίαση σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τριτολογία του, επικαλούμενος τα επιδημιολογικά δεδομένα

NewsRoom 02/04/2021 | 17:04

Για μετά το Πάσχα και αφού εξεταστούν τα δεδομένα τοποθέτησε το άνοιγμα της εστίασης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

«Όταν ανοίξει η εστίαση, η εκτίμησή μου είναι ότι θα ανοίξει μετά το Πάσχα λαμβάνοντας υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα», να έχουν προφτάσει οι επιχειρηματίες να προετοιμαστούν, να έχουν αγοράσει τις πρώτες ύλες ώστε να μην έχουν πρόβλημα στο κεφάλαιο κίνησης» σημείωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πρόγραμμα για την εστίαση.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του μίλησε για την «ενίσχυση» του κλάδου από την κυβέρνηση και μεταξύ άλλων έκανε την εκτίμηση για το πότε θα γίνει το άνοιγμα του συγκεκριμένου κλάδου.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τον ίδιο και με βάση τα σημερινά δεδομένα η εστίαση θα ανεβάσει ρολά τις μέρες μετά το Πάσχα (2 Μαΐου).