Μητσοτάκης: Η εξοργιστική ατάκα από τη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 – «Ευτυχώς δεν έχουμε καθημερινά γυναικοκτονίες» (video)

«Οι γυναίκες αισθάνονται για πρώτη φορά την άνεση να βγουν να μιλήσουν γιατί ξέρουν ότι μπορεί να έχουν προστασία», ανέφερε χωρίς καμία ντροπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες μόλις ημέρες μετά τη δολοφονία της Κυριακής έξω από αστυνομικό τμήμα

6182198

O Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε σήμερα, Πέμπτη (11/04) συνέντευξη στον εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνέντευξη.

Ο πρωθυπουργός κλήθηκε να μιλήσει για τη σοκαριστική γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και όσα είπε πραγματικά προκάλεσαν οργή ως προς τον κυνισμό που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση κάποια ζητήματα αλλά και για το πως κάθε φορά η μόνη έγνοια είναι να υπάρξει το λιγότερο δυνατό κόστος.

«Ευτυχώς δεν έχουμε καθημερινά γυναικοκτονίες. Έχουμε, όμως, καθημερινά καταγγελίες βίας κατά των γυναικών» είπε κατά τη συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας μάλλον να πείσει πως είναι μάλλον κάποια επιτυχία της κυβέρνησης το γεγονός ότι δεν δολοφονούνται κάθε μέρα γυναίκες από τους συντρόφους τους και ότι «απλά» κάθε μέρα βλέπουμε γυναίκες να κακοποιούνται.

Μάλιστα συνεχίζοντας το ρεσιτάλ κυνισμού και ενώ μια κοπέλα δολοφονήθηκε ακριβώς έξω από αστυνομικό τμήμα δεν ντράπηκε να πει πως:

«Οι γυναίκες αισθάνονται μεγαλύτερη άνεση να μιλούν και να καταγγέλλουν τα περιστατικά αυτά γιατί υπάρχει, παρά το γεγονός ότι έγιναν όλα λάθος στους Αγίους Αναργύρους, εμπιστοσύνη στην αστυνομία ότι μπορεί να διαχειριστεί τα περιστατικά αυτά.

Οι γυναίκες αισθάνονται για πρώτη φορά την άνεση να βγουν να μιλήσουν γιατί ξέρουν ότι μπορεί να έχουν προστασία».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στην αρχή της συνέντευξης από το 2:30 και μετά

Φυσικά σε άλλο σημείο της συνέντευξης του έσπευσε να καλύψει και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τονίζοντας ότι: «Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για τους Αγίους Αναργύρους, είμαι ξεκάθαρος.

Αν για ό,τι συμβαίνει λάθος πηγαίνει η ευθύνη στην κορυφή τότε θα είχαμε κάθε εβδομάδα παραιτήσεις.

Ευθύνη δική μου ότι άλλαξαν 3 υπουργοί σε λίγους μήνες».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Αδιανόητη επίθεση Άδωνι σε Πολάκη: «Γελοίο υποκείμενο! Σίχαμα, βρωμίζει την πολιτική ζωή» (video)

Βίντεο σοκ από Χανιά: «Σταμάτα, βγάζει αίμα» – Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων