Μητσοτάκης: Χαλαρές διακοπές στην Κρήτη, ενώ η χώρα διασύρεται διεθνώς

Παρά το τεράστιο σκάνδαλο και τον διασυρμό της χώρας διεθνώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φαίνεται να διαταράσσει το πρόγραμμα των διακοπών του.

μητσοτακης

Μπορεί η χώρα μας να έχει συγκεντρώσει την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ για το σκάνδαλο υποκλοπών και να έχει διασυρθεί μετά τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, ωστόσο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φαίνεται να διαταράσσει το πρόγραμμα των διακοπών του.

Ενώ δημοσιογράφοι από το εξωτερικό έχουν έρθει στην χώρα για να ερευνήσουν την σκοτεινή υπόθεση παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, της οποίας φρόντισε να προΐσταται πολιτικά ο Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει τις διακοπές του σύμφωνα με το τοπικό Μέσο kriti360.gr, που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα και σχετικές φωτογραφίες.

Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με το flalshnews.gr, είχε μεταβεί στα Χανιά από την Παρασκευή 5 Αυγούστου, αλλά την Δευτέρα 8/08 αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να κάνει την δήλωση για το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ίδιο Μέσο, την επόμενη ημέρα επέστρεψε στα Χανιά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…