Μητσοτάκη μήπως φοβάσαι τις εκλογές;

Ο Μητσοτάκης έχει ευτελίσει το θέμα των εκλογών και τις έχει κάνει «Πάμε Στοίχημα». Ξαφνικά φαίνεται ότι κάνει πίσω στο θέμα των εκλογών το φθινόπωρο.

5393247 1

Ενώ δημιούργησε ένα κλίμα απέραντης εκλογολογίας, κάνει πίσω και δηλώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αφού συναντήθηκε με τον κάθε σαλταδόρο του Σημιτικού εκσυγχρονισμού και μας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αφού βουλευτές της ΝΔ προσδιόριζαν πιθανές ημερομηνίες των εκλογών, ξαφνικά ο Μητσοτάκης μιλά για εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Και το παίζει υπεύθυνος και θεσμικός. Και εδώ γελάνε.

Ο Μητσοτάκης θεσμικός; Ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, που προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα Ορμπανία και είναι ικανός να στήσει για τους πολιτικούς του αντιπάλους εκατό ειδικά δικαστήρια, μόνον θεσμικός δεν είναι. Μεθοδεύσεις και μικροπολιτικά παιχνίδια προσπαθεί να κάνει και δεν του βγαίνουν. Εάν πίστευε ότι θα πάει σε εκλογές το φθινόπωρο και θα τις κερδίσει, δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όμως πλέον ο Μητσοτάκης δεν ελέγχει την πολιτική κατάσταση. Τα γεγονότα του ξεφεύγουν κι αυτός τα ακολουθεί ανήμπορος να τα διαμορφώσει. Προσπαθεί να βρει ένα ξέφωτο μήπως και καταφέρει να κάνει εκλογές όμως συνεχώς βρίσκεται προ εκπλήξεων που ανατρέπουν τους σχεδιασμούς του. Όλα αυτά τον αποσυντονίζουν και του δημιουργούν συνθήκες αβεβαιότητας και εκνευρισμού. Δεν του δίνουν καμία σιγουριά. Έρχονται και οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι κάτι βράζει στη κοινωνία και κινδυνεύει να τον κάψει και έτσι ο Μητσοτάκης αναγκαστικά φορά του μουτσούνα του υπεύθυνου και του θεσμικού, ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία και καταπίνει τις
εκλογές του φθινοπώρου.

Ο Μητσοτάκης θα πάει στις εκλογές, όποτε και να γίνουν, κουβαλώντας στην πλάτη τις καταστροφικές πολιτικές του. Την φτωχοποίηση της κοινωνίας. Οι πολίτες που υφίστανται τις οδυνηρές συνέπειες της πολιτικής του, έχουν αποφασίσει να του ξεπληρώσουν όλα όσα του χρωστάνε. Να ξεπληρώσουν με τόκο όλες τις προσβολές και την ταξική σκληρότητα του.

Ήδη δημιουργείται ένα ισχυρό αντιΝΔ ρεύμα που έχει χαρακτηριστικά έντονου αντιμητσοτακισμού. Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, είτε το φθινόπωρο, είτε τον χειμώνα, είτε την άνοιξη, είτε το επόμενο καλοκαίρι ο Μητσοτάκης θα εισπράξει τα χρωστούμενα. Για να μπει ένα τέλος στην πλέον αντιδημοκρατική, αντιλαϊκή, αρπακτική, κλεψιμαίικη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας.

Την περίοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τ’όνομα. Την περίοδο της ντροπής και της ξευτίλας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr