Μητσοτάκη… γλου – γλου – γλου!

Άτιμη επικοινωνία! Να τον στήνεις στο ράντσο με ύφος Λούκι Λουκ για να συναντηθεί όλως τυχαίως με τον έφιππο Ντάλτον

5374389

Άτιμη επικοινωνία! Πηγαίνει ο άνθρωπος στη ΔΕΘ, μοιράζει εκατομμύρια στους έχοντες και κατέχοντες, και κάπου εκεί, εν μέσω των λιπαρών πακέτων, τον βάζεις να ανακηρύξει ως προτεραιότητα τους νέους που είχε επικηρύξει και να τους τάξει από ένα κατοστάρικο και αν, για έξι μήνες και αν, σε όσους το πάρουν και αν. Αλλά και data! Data αθεόφοβη! Για να μην καταλάβει ποτέ τη διαφορά ανάμεσα στις παροχές και τα ψίχουλα, τις υποσχέσεις και την κοροϊδία, τη δουλοπρέπεια και την αξιοπρέπεια. Και εν τέλει τη σχέση πετσώματος και οργής. Διότι μέχρι ένα σημείο η οργή πολλαπλασιάζει το πέτσωμα. Όταν αυτό ξεπεραστεί, το πέτσωμα πολλαπλασιάζει την οργή.

Άτιμη επικοινωνία! Να τον κάνεις ρόμπα ξεκούμπωτη με τον διώκτη των νηπίων Μπογδάνο. Να τον εμφανίζεις πρώτα ως Μπογδ-ανώτερο, που συγχωρεί τον επίδοξο Ηρώδη, αρκεί να μην το ξανακάνει. Και ύστερα να τον υποχρεώνεις να φορέσει το πιο ανθρώπινο χαμόγελο -όσο μπορεί να διαθέσει, δεν έχει και μεγάλο απόθεμα- για να υποδεχτεί την οικογένεια Αντετοκούνμπο στο Μαξίμου. Και να σφίγγει με μαύρη καρδιά μαύρα χέρια πρώην «λάθρο», την ίδια στιγμή που με λευκή συνείδηση οργανώνει επαναπροωθήσεις, προωθεί νόμους κι αστυνόμους κατά των μεταναστών και των προσφύγων, εκπαιδεύει δίποδα μαντρόσκυλα να καταδιώκουν και να ξεσκίζουν κάθε μελαψό.

Άτιμη επικοινωνία! Να τον στήνεις στο ράντσο με ύφος Λούκι Λουκ για να συναντηθεί όλως τυχαίως με τον έφιππο Ντάλτον, ο οποίος όλως τυχαίως λάτρευε τον πατέρα του και επίσης όλως τυχαίως ανακράζει ότι τον θεωρεί ήρωα. Με αποτέλεσμα να πνιγεί όλη η Ελλάδα από τα γέλια, να κινδυνεύσουμε να θρηνήσουμε θύματα, να πάθει νευρική κρίση το κέντρο της Κεντροδεξιάς. Διότι, εντάξει, τον έκανες Μωυσή, αλλά δεν μας κουβάλησες και το Σινά, ούτε του φόρεσες χιτώνα. Αλλά να τον κάνεις Λούκι Λουκ, να κουβαλάς την άγρια Δύση στη βαλκανική Ανατολή και να τον βάζεις να χαϊδεύεται με άλογο, μπορεί να λειτουργεί στην Αριζόνα. Αλλά και στη Φαρκαδόνα;

Άτιμη επικοινωνία! Εκτός πια κι αν μιλάμε για αμερικανιά, που σκοπό έχει να μετατρέψει την οργή σε γέλιο και το γέλιο σε οίκτο. Εκτός δηλαδή αν σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι, εγχώριοι και αλλοδαποί, έχουν αποφασίσει να τον αφήσουν για ένα διάστημα να είναι ο εαυτός του, μπας και τον λυπηθούν οι Έλληνες. Να τον δουν όπως είναι, αποσυντονισμένο από τα μπινελίκια σε απευθείας μετάδοση, σε γήπεδα και πλατείες, από την κατάρρευση του επιτελικού κράτους, από το ανελέητο στραπάτσο. Και να αντικαταστήσουν τα γαλλικά τους με τη φωνή της γαλοπούλας που κουβάλησε στη ΔΕΘ: Μητσοτάκη… γλου – γλου – γλου!

Πηγή: Aυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…