Μητρόπουλος: "Έρχεται πλήρης κατάργηση επικουρικών και εφάπαξ"

Την πλήρη κατάργηση των επικουρικών συντάξεων προέβλεψε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον realfm 97.8. «Αυτά είναι ψηφισμένα μέτρα, τα οποία…

mitropoulos1

Την πλήρη κατάργηση των επικουρικών συντάξεων προέβλεψε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον realfm 97.8. «Αυτά είναι ψηφισμένα μέτρα, τα οποία θα αλλάξουν όλο το ασφαλιστικό πεδίο. Ήδη στις επικουρικές συντάξεις από την αρχή του μήνα, από 1/7, όπου δεν είναι η μείωση οριζόντια σε 1,1 εκ. επικουρικές συντάξεις κατά 5,2%, είναι ότι μπήκαν τρία νέα δεδομένα πια στις επικουρικές συντάξεις που στο βάθος διετίας, με δικούς μας υπολογισμούς σε μία Ένωση που έχουμε, την ΕΝΥΠΕΚΚ, βλέπουμε να καταργούνται οι επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ», ανέφερε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το Δημόσιο οφείλει να αναλάβει τον ρόλο παραγωγής λελογισμένου, όπως είπε, αριθμού θέσεων απασχόλησης για αντιμετώπιση της ανεργίας. «Επειδή η Αριστερά πιστεύει ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να παράγει θέσεις εργασίας, επειδή ο δικός μας ήταν κρατικοδίαιτος, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι το κράτος με μια λελογισμένη παραγωγή θέσεων εργασίας ως εργοδότης ή συστάτης καταφυγής μπορεί να παίξει ρόλο ανακοπής της μεγάλης “αιμορραγίας” θέσεων εργασίας», τόνισε.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…