Μητέρα Τοπαλούδη: Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δε δέχονται το “όχι”

«Είμαι μισή μάνα τώρα - Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις»

NewsRoom 23/07/2021 | 15:52

Την αγανάκτησή της εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του OPEN η μητέρα της Ε. Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, με αφορμή τη γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Στη συγκλονιστική συνέντευξη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δήλωσε: «Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δε δέχονται το «όχι», ενώ συνέχισε ζητώντας από τους γονείς της Γαρυφαλλιάς να κάνουν κουράγιο. 

Συνέχισε βέβαια λέγοντας ότι αυτό δεν είναι εύκολο γιατί «κάθε μέρα ματώνεις, πεθαίνεις, κάθε στιγμή και ώρα. Όπου και να βρεθώ, όποια ψευδαίσθηση και να ζήσω, το μυαλό μου είναι στην εικόνα με το παιδί μου να κατεβαίνει τα σκαλιά στην Εθνική Αντιστάσεως και την πήρε ο Αλβανός. Αυτός ο διπρόσωπος, πήρε το παιδί μου και το ξεγέλασε».

«Είμαι μισή μάνα τώρα. Κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για το παιδί το έφηβο που έχω στο διπλανό δωμάτιο, που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν την θέλω τη ζωή μου, να την κάνω τι; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Χάνοντας το παιδί μου, ζω κι εγώ τον θάνατο, τον γολγοθά. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο», τόνισε η κυρία Αρμουτίδου.

Ενώ κατέληξε λέγοντας ότι: «Εγώ ζω τον πόνο, όσο και ο Ελληνικός λαός να πονάει. Πονάει για 2,3 ώρες. Ήρθε ο θάνατος της Καρολάιν, της Γαρυφαλλιάς. Ο πόνος των γονιών είναι πάντα στην καρδιά. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, αναφέρθηκε στη γυναικοκτονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ζητώντας μεταξύ άλλων, «αυστηροποίηση των ποινών και κανένα ελαφρυντικό για τους δολοφόνους»