Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Η Καρολάιν δεν άντεχε και έκανε την επανάστασή της - Το όχι της, της στοίχισε (video)

«Σε καιρό πανδημίας, σε περίοδο εγκλεισμού δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία»

NewsRoom 20/06/2021 | 15:28

«Σε καιρό πανδημίας, σε περίοδο εγκλεισμού δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Οι κακοποιητές σύζυγοι που δεν μπορούν να τιθασεύσουν τον κακό εαυτό τους. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά» σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της 20χρονης Καρολάιν.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η Κούλα Τοπαλούδη.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το γιατί οι γυναίκες αυτές δεν πηγαίνουν σε καταφύγια κακοποιημένων γυναικών, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη τόνισε ότι «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους».

«Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα; Πόσο λειτουργούν αυτοί οι θεσμοί;» διερωτάται.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η κ. Τοπαλούδη αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους η ίδια εκτιμά ότι δεν μίλησε στους οικείους της η Καρολάιν, εξηγώντας πως η κοπέλα από τα 15 της δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ένα ωραίο και εύπορο πιλότο.

«Τα παιδιά από την πολλή αγάπη δεν μιλάνε στους γονείς γιατί δεν θέλουν να τους χαλάσουν το ωραίο παραμύθι» εξήγησε.

«Η Καρολάιν είδε ότι δεν αντέχει άλλο σε αυτό το κλίμα και έκανε την επανάστασή της. Και το όχι της της στοίχισε.» σημείωσε στη συνέχεια.

«Οι κακοποιητές νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία μας λέει να υπακούμε, να σκύβουμε το κεφάλι, να μη λέμε όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της Καρολάιν, την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί», συνέχισε η κ. Τοπαλούδη.