Μίσσας: "Έμαθα τους εχθρούς μου στο Ευρωμπάσκετ"

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μίλησε σε συνέντευξη του, στο ΕΘΝΟΣ που επέστρεψε το Σάββατο (16/9), για την επόμενη ημέρα στην γαλανόλευκη, για την υπόθεση Αντετοκούνμπο και τους εχθρούς του που όπως είπε τους γνωρίζει.

NewsRoom 16/09/2017 | 10:50

Ο Κώστας Μίσσας, σε μια αφοπλιστική συνέντευξη του στο ΕΘΝΟΣ, μίλησε για την οδύσσεια της φετινής εθνικής ομάδας στο Ευρωμπασκετ, έχοντας λιγότερο από έναν µήνα για να «στήσει» σοβαρή οµάδα και να την οδηγήσει ψηλά

Για την πρόσληψη του στον πάγκο της Εθνικής δήλωσε: «στρατιώτης των Εθνικών ομάδων για χρόνια. Συμφώνησα ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση και δέχτηκα να είμαι εγώ αυτή. Προσπάθησα να είμαι εγώ η λύση στο πρόβλημα που είχε ανακύψει»,

Δεν έκρυψε πως μόλις του ανατέθηκε η ευθύνη κοουτσαρίσματος της Εθνικής Ανδρών «συγκινήθηκα, μη νομίζεις, δεν είμαι και τόσο ψυχρός, απλά με το επάγγελμα καμιά φορά φοράω… μάσκα».

Παραδέχθηκε ότι «το αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος φίλος του προπονητή», ενώ σχολίασε για την κριτική που έγινε πως εκτός από την καλόπιστη κριτική «υπάρχει μία άλλη μορφή κριτικής, που σε βοηθάει όταν εμφανίζεται να αντιλαμβάνεσαι πόσους εχθρούς είχες που δεν τους θεωρούσες εχθρούς».

Όσο για τη μη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ευρωμπάσκετ, ανέφερε: «Στο θέμα του Αντετοκούνμπο εγώ μέσα μου είμαι πεπεισμένος ότι το πάλεψε και δεν μπορούσε να παίξει. Επιμένω ότι αν μπορούσε θα το έκανε, άρα παρά την εξέλιξη της απουσίας του δεν υπάρχει για μένα καμία λογική προδοσίας».