Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του», σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Screenshot 8 7

Οι πρόσφατες δηλώσεις Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη προανήγγειλε αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μέσα από τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του», σημείωσε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε:

«Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι’ αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του. Αυτή είναι η εντολή που μού εδωσε ο γιος της. Ο κ. Λιάνης το γνωρίζει. Πιστευουμε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κινηθεί νομικά ο κ. Παπαμιχαήλ. Από τη γνώση ενός ζητήματος μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά εντός 5ετίας. Ο κ. Παπαμιχαήλ τώρα εμαθε γι’ αυτά που είπε ο κ. Λιάνης από τότε που τα είπε στην τηλεόραση. Εάν ο κ. Λιάνηε βγει και πει συγγνώμη, δεν ξέρω δεν το έχουμε συζητήσει αυτό. Κανείς δεν αντιμετώπισε θετικά αυτά που είπε ο κ. Λιάνης για την αείμνηστη ηθοποιό. Είναι άσχημο να εκθέτεις έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει.

Οι δηλώσεις Λιάνη για την Αλίκη

Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α Τετ» ανέφερε για ένα περιστατικό που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε τη σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη και με ρωτούσε… “Ποια είναι πιο ωραία; Εγώ ή η Αιμιλία;”. Και της λέω “η Αιμιλία” και το εννούσα.

Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, “καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;”. Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. “Παρ’ το” μου λέει και ανοίγει το κιμονό».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…