Στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ κατά του Μπάμπη Παπαδημητρίου, για τις δηλώσεις του αναφορικά με τις υποψηφιότητες της ίδιας αλλά και της Όλγας Κεφαλογιάννη, στις ευρωεκλογές.

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, διατύπωσε κάποιους υπαινιγμούς εναντίον της Βόζεμπεργκ, στην εκπομπή “Επόμενη μέρα” του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή της η ευρωβουλευτής αναφέρει, «Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια».

Δείτε στη συνέχεια τι είχε αναφέρει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στο Action24, κάνοντας λόγο για ένα θέμα «μεγάλο και βαρύ» που ακόμα δεν έχει λυθεί:

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ διατύπωσε υπαινιγμούς για …κάποιο θέμα, χωρίς, ωστόσο, να μπει στην ουσία, γεγονός που οδηγεί στην σκέψη ότι προσπάθησε να υπονομεύσει την εκ νέου υποψηφιότητας της επιτυχημένης ευρωβουλεύτριας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεσολόγγι: «Ο Μάκης δεν σκότωσε για τα λεφτά τον Μπάμπη» – Νέα διάσταση έδωσε η αδερφή του 31χρονου (Video)

SOS για 172 άλογα αγώνων που φιλοξενούνται στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο

Σπύρος Κασάπης: Ο σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη που ήρθε από τη NASA και το «βαρύ» βιογραφικό του

Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας να διώχνει ΑμεΑ που ήθελε να πάρει την ευχή του