Φάρμα αλόγων κατά του reality "Bachelor": Σκηνοθετημένο το ατύχημα

Συκοφάντηση συνολικά της ιππασίας από την εταιρεία παραγωγής στον βωμό της τηλεθέασης, καταγγέλλει η φάρμα

Αντώνης Ρηγόπουλος 26/10/2020 | 12:06

Στον βωμό της τηλεθέασης επιχείρησαν να «θυσιάσουν» τη φήμη ενός κέντρου ιππασίας, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του παιχνιδιού Bachelor, σκηνοθετώντας ένα «ατύχημα» παικτών που δήθεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο υπάρχουν σκηνές που δείχνουν παίκτες να λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες, συνοδευμένες από μουσική αγωνίας και κουνημένα πλάνα προκειμένου να δημιουργηθεί η αίσθηση του κινδύνου, «ντυμένα» με μια αφήγηση περί αλόγου που «αφηνίασε», έριξε κάτω μια παίκτρια, κλώτσησε ένα άλλο άλογο και στη συνέχεια κλώτσησε το πόδι του παίκτη. Μόνο που πλάνα από όλη αυτή τη... «βάρβαρη» σκηνή δεν υπήρχαν.

Την αποκάλυψη ότι το περιστατικό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, παρά μόνο στη φαντασία των ανθρώπων της παραγωγής έκανε η ίδια η φάρμα που παραχώρησε τα άλογά της προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα, «Equitrek Attica».

Σε ανάρτησή της, η εταιρεία υποστηρίζει ότι «η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή».

«Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας», αναφέρει η εταιρεία, τονίζοντας ότι «έχει ήδη κινηθεί νομικά» για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ενήμερη για το περιεχόμενο που θα δημοσιοποιούσε η παραγωγή. «σαφώς αν ήταν στο χέρι μας ή αν γνωρίζαμε προφανώς και δεν θα είχε επιτραπεί να συμβεί και δεν θα συμμετείχαμε κιόλας σε τέτοιου είδους σόου», αναφέρει η Equitrek-Attica.