Μήνυμα στήριξης στον Κώστα Βαξεβάνη από προστατευόμενη μάρτυρα του FBI: «Έχει σώσει ζωές»

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην Ελλάδα ανησυχούν πολύ για το γεγονός πως ο Κώστας Βαξεβάνης, εκδότης του σάιτ και της εφημερίδας Documento, είχε δεχτεί απειλές θανάτου εις βάρος του, και (σ.σ. οι προστατευόμενοι μάρτυρες) είναι πολύ ανήσυχοι επειδή ο Βαξεβάνης έχει σώσει ζωές προστατευόμενων μαρτύρων δημοσιεύοντας τις ιστορίες τους. Θα σας κρατάω ενήμερους», αναφέρει. 

Βαξεβάνης

Στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη, για το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του, στέκεται και η Τζέιν Τέρνερ, προστατευόμενη μάρτυρας του FBI.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η βετεράνος πράκτορας του FBI που πέτυχε πολύ μεγάλη δικαστική νίκη σε αμερικανικό δικαστήριο όταν απομακρύνθηκε από την υπηρεσία επειδή έβγαλε «στη φόρα» μελανά σημεία για πρόγραμμα της Υπηρεσίας που σχετίζεται με την παιδική εγκληματικότητα, εκφράζει την έντονη ανησυχία της ενώ στέκεται στο γεγονός πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έχει σώσει ζωές προστατευόμενων μαρτύρων», ενός σημαντικού θεσμού για την αμερικανική δικαιοσύνη.

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην Ελλάδα ανησυχούν πολύ για το γεγονός πως ο Κώστας Βαξεβάνης, εκδότης του σάιτ και της εφημερίδας Documento, είχε απειλές θανάτου εις βάρος του, και (σ.σ. οι προστατευόμενοι μάρτυρες) είναι πολύ ανήσυχοι επειδή ο Βαξεβάνης έχει σώσει ζωές προστατευόμενων μαρτύρων δημοσιεύοντας τις ιστορίες τους. Θα σας κρατάω ενήμερους», αναφέρει.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…