Μήνυμα όλο νόημα από Πρετεντέρη σε Μητσοτάκη: «Η υπομονή του κόσμου εξαντλείται»

Μέχρι και ο Πρετεντέρης κουράστηκε με την κυβέρνηση 

EK Pretenteris 0

Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και όπως φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολες για την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιατί όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης φτάνει στο σημείο να προειδοποιεί την πολυαγαπημένη του κυβέρνηση σχετικά με το ότι « υπομονή του κόσμου εξαντλείται», όλοι καταλαβαίνουμε πως το τέλος είναι πολύ κοντά.

Παρά το μπαράζ των δημοσκοπήσεων που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και όπου παρουσιάζεται μια ολοκληρωτική ηγεμονία της κυβέρνησης, ο Πρετεντέρης κάνει λόγο για κυβέρνηση σε… αποσύνθεση. 

Η κοινωνία είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, η κυβέρνηση σε βέρτιγκο και ο Μητσοτάκης αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να βρεθεί απέναντι σε κόσμο που μέχρι τώρα τον ακολουθεί πιστά. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά ο γνωστός δημοσιογράφος στο χθεσινό του άρθρο στο «Βήμα».

Διαβάζουμε λοιπόν τα εξής «ανατριχιαστικά» στο άρθρο του Πρετεντέρη με τίτλο «Εμπιστοσύνη»:

«Θέλω να ελπίζω οτι η κυβέρνηση έχει συναίσθηση τριών πραγμάτων. Πρώτον, οτι η υπομονή φτάνει στα όρια της. Δεύτερον, οτι τα κουράγια των ανθρώπων και της κοινωνίας εξαντλούνται. Τρίτον, οτι η κόπωση αρχίζει να βαραίνει στην ψυχολογία.

Γι αυτό πρέπει να εξηγεί διαρκώς τι κάνει. Η σύγχυση των αποφάσεων και μέτρων έχει μόνο ένα αποτέλεσμα: κλονίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην προσπάθεια που καταβάλλεται. Αλλά και ένα τέταρτο. Η κυβέρνηση χρειάζεται ένα πρόγραμμα ταχείας ανόρθωσης.

Η κούραση είναι τέτοια που κανείς δεν έχει την πολυτέλεια της αναμονής. Μόνο έτσι θα αποφύγει να βρεθεί αντιμέτωπη με τον κόσμο που εως τώρα την ακολουθεί»

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Σκόνη

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Για την πρωτοφανή σκόνη που είδαμε στη χώρα μας πήραν θέση οι χρήστες του Twitter

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»