Μήνυμα Αλέξη Τσίπρα για ανατροπή Μητσοτάκη μέσω του Documento

Όπως υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας,  «Οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, σε πάνω από 1.000 εκλογικά τμήματα, για την εκλογή της ηγεσίας και του προέδρου του, δεν είναι και δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να είναι μια στενή κομματική διαδικασία.»

Γιορτή της Δημοκρατίας και της συμμετοχής που θα εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας τις εκλογές της 15ης Μαΐου για την εκλογή του προέδρου και των μελών της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Όπως υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας,  «Οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, σε πάνω από 1.000 εκλογικά τμήματα, για την εκλογή της ηγεσίας και του προέδρου του, δεν είναι και δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να είναι μια στενή κομματική διαδικασία. 

Θέλουμε να είναι και θα γίνουν μια πλατιά δημοκρατική ευκαιρία για κάθε πολίτη που κατανοεί ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Μια ευκαιρία συμμετοχής για όλους εκείνους, γυναίκες και άνδρες, νέους και ηλικιωμένους, που η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη τους στερεί τα απαραίτητα, τις ελευθερίες, την ασφάλεια, το δικαίωμα στην Υγεία και την Παιδεία, τη φωνή και την αξιοπρέπεια.

Ένα βήμα για να κάνουμε την ανάγκη, όπως λέει ο ποιητής, ιστορία. Και την οργή της κοινωνίας δύναμη αλλαγής και προόδου.

Από τα «ταχυδρομεία» του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα να τους στείλουμε όχι ένα αλλά χιλιάδες λογαριασμούς με χιλιάδες υπογραφές».

Ολόκληρο το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύεται στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Μαΐου μαζί με ειδικό ένθετο αφιέρωμα στο συνέδριο και τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Η ακριβής ώρα, ημέρα εξόδου θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ καλούν σε συμμετοχή στις δράσεις των…