Μήνυμα Αλέξη Τσίπρα για ανατροπή Μητσοτάκη μέσω του Documento

Όπως υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας,  «Οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, σε πάνω από 1.000 εκλογικά τμήματα, για την εκλογή της ηγεσίας και του προέδρου του, δεν είναι και δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να είναι μια στενή κομματική διαδικασία.»

5568185

Γιορτή της Δημοκρατίας και της συμμετοχής που θα εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας τις εκλογές της 15ης Μαΐου για την εκλογή του προέδρου και των μελών της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Όπως υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας,  «Οι κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, σε πάνω από 1.000 εκλογικά τμήματα, για την εκλογή της ηγεσίας και του προέδρου του, δεν είναι και δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να είναι μια στενή κομματική διαδικασία. 

Θέλουμε να είναι και θα γίνουν μια πλατιά δημοκρατική ευκαιρία για κάθε πολίτη που κατανοεί ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Μια ευκαιρία συμμετοχής για όλους εκείνους, γυναίκες και άνδρες, νέους και ηλικιωμένους, που η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη τους στερεί τα απαραίτητα, τις ελευθερίες, την ασφάλεια, το δικαίωμα στην Υγεία και την Παιδεία, τη φωνή και την αξιοπρέπεια.

Ένα βήμα για να κάνουμε την ανάγκη, όπως λέει ο ποιητής, ιστορία. Και την οργή της κοινωνίας δύναμη αλλαγής και προόδου.

Από τα «ταχυδρομεία» του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα να τους στείλουμε όχι ένα αλλά χιλιάδες λογαριασμούς με χιλιάδες υπογραφές».

Ολόκληρο το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύεται στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή 15 Μαΐου μαζί με ειδικό ένθετο αφιέρωμα στο συνέδριο και τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.