«Σταματήστε να με κυνηγάτε» – Ξεσπά η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο

Η πρώτη καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλά για τον μιντιακό κανιβαλισμό που έχει υποστεί

78919440 1292624590945528 7853855842611757056 n

Η πρώτη κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στέλνοντας τον στο εδώλιο του δικαστηρίου, μιλάει για πρώτη φορά για όλα δύο 24ωρα πριν τη δίκη.

Η 30χρονη που κατήγγειλε τον παρουσιαστή για τη δημοσιοποίηση βίντεο με τις ερωτικές τους συνευρέσεις μίλησε στην κάμερα του STAR και στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μεταξύ άλλων σημείωσε πως «είναι αγχωμένη που θα χρειαστεί να τον ξαναδεί από κοντά».

Επιπλέον η πρώτη καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε για τον μιντιακό κανιβαλισμό που έχει υποστεί, κάνοντας έκκληση πως δεν θέλει να στιγματιστεί και τονίζει:

«Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα.

Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι».

Τέλος η ίδια περιέγραψε πως για αρκετά χρόνια προσπαθούσε να εντοπίσει την τύχη των βίντεο που ανέβαζε ο Σ.Παναγιωτόπουλος, καθώς και ότι έχει επικοινωνήσει με όλες τις καταγγέλλουσες.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…