Μην ψάχνετε άλλο! Το Luben βρήκε τι προκαλεί τους μυστήριους ήχους στη Θεσσαλονίκη (video)

Θα μπορούσε να γίνει σειρά επιστημονικής φαντασίας στο Netflix 

NewsRoom 18/01/2022 | 11:24

Οι απόκοσμοι, βραδινοί ήχοι που τρομοκρατούν τους κατοίκους στην περιοχή Μετέωρα Θεσσαλονίκης, είναι το θέμα των ημερών.

Μπορεί από σήμερα το πρωί να κυκλοφορεί η είδηση πως το μέγα μυστήριο των ήχων οδεύει προς τη λύση του, ωστόσο το νέο βιντεάκι του Luben TV έρχεται για να ρίξει νέο φως στην περίεργη υπόθεση.

«Δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στη δεξαμενή ή θέμα παλαιότητας. Η έρευνα έδειξε ότι κάποιος μηχανισμός που δεν έκανε θόρυβο στην Πολίχνη, συντονιζόταν και ο ήχος μεταφερόταν μέχρι τα Μετέωρα, σε απόσταση δηλαδή 2 χιλιομέτρων», είναι η πρώτη εκτίμηση της ΕΥΑΘ για το τι προκαλεί τους μυστήριους ήχους αλλά όπως θα διαπιστώσετε στο Luben έχουν περισσότερη φαντασία...

Στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του το Luben TV, το απόκοσμο φαινόμενο αποδίδεται σε μια ελληνική version του Stranger Things... και όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται και στον τίτλο του βίντεο: Stranger Things 4: Ο μυστήριος ήχος που βγάινει απ'το Upside down του Σέιχ Σου.

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι ερμηνείες των χρηστών, που σχολιάζουν το νέο πόνημα του Luben και προσπαθούν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για το φαινόμενο.

«Το μετρό έσκαψε πολύ βαθιά και άπληστα και ξύπνησε ένα αρχαίο δαίμονα στα έγκατα της γης. Τον Μπάλρονγκ! Μετρό, YOU SHALL NOT PASS!», σχολιάζει κάποιος δίνοντας προφανώς την δίκη του απάντηση για τους περίεργους ήχους στη Θεσσαλονίκη μέσα από το στόρι του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

«Τα έχουμε δει όλα με τον Κούλη, που ακόμα κι αν είναι κάτι μεταφυσικό, δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη», αναφέρει κάποιος άλλος...