Newsroom

Newsroom

Μην πέφτετε στην παγίδα… αγαπάτε Μενδώνη

Όχι δεν φταίει σε τίποτα η υπουργός Πολιτισμού. Οι αριστεροί φταίνε πάλι, σύμφωνα με τον Άδωνι

5177621

Δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα με τη Λίνα Μενδώνη. Κανένα θέμα ευθύνης και συγκάλυψης για την υπόθεση Λιγνάδη δεν βαραίνει την υπουργό Πολιτισμού και προφανώς δεν υπάρχει κανένα κίνημα οργής και αγανάκτησης εναντίον της.

Όλα αυτά είναι θεωρίες των αριστερών που στοχοποιούν και μισούν τη Μενδώνη, η οποία σύμφωνα με τον Άδωνι είναι μία «εξαιρετική συνάδελφος».

Σύμφωνα λοιπόν με το συλλογισμό του υπουργού Ανάπτυξης, όποιος επικρίνει την υπουργό Πολιτισμού είναι ακραίος αριστερός που δεν θέλει επενδύσεις και ποντάρει στην καταστροφή της χώρας. Μάλλον δεν έχει ακούσει τίποτα ακόμα για βιασμούς ανηλίκων…

Με δύο απανωτές αναρτήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης «προετάξε τα στήθη» του για τη Μενδώνη. Και στα δύο «χτυπήματα» ο υπουργός αφενός υπερασπίζεται την υπουργό Πολιτισμού και αφετέρου επιτίθεται χυδαία στην αριστερά.

«Η αλήθεια δεν φτάνει να λέγεται αλλά πρέπει να λέγεται και στην σωστή στιγμή. Η κα Λίνα Μενδώνη ως ΥΠΠΟ ξεμπλόκαρε όλες τις μεγάλες Επενδύσεις που ήταν εκεί σταματημένες χρόνια. Εξ ου και το μίσος της Αριστεράς εναντίον της. Την θεωρώ εξαιρετική συνάδελφο», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια πρώτη ανάρτησή του στο Twitter.

Δεν έμεινε όμως εκεί καθώς λίγο μετά επανήλθε. Αυτή τη φορά επιτέθηκε στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, τους οποίους και χαρακτήρισε ακραίους αριστερούς επειδή δήλωσαν ότι η Λίνα Μενδώνη αποτελεί «persona non grata για τους ανθρώπους του πολιτισμού».

«Για όσους δεν το γνωρίζετε μιλάμε για Σύλλογο της Άκρας Αριστεράς που έχει προσπαθήσει να σταματήσει κάθε είδους οικονομικής δραστηριότητας στη Χώρα και που μισούν την Υπουργό που ξεκόλλησε το Ελληνικό και μία σειρά άλλων επενδύσεων.Μην πέφτετε στην παγίδα, τονίζει αυτή τη φορά ο υπουργός Ανάπτυξης. 

 

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»