Μην κάνετε πορείες για τα Τέμπη, θυμώνετε το Χάρη Ρώμα (video)

Η κυβέρνηση που δείχνει εμφανώς μουδιασμένη, από τις έντονες αντιδράσεις για την τραγωδία στα Τέμπη, με έναν στενό πυρήνα στελεχών που συσπειρώνονται γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, επιχειρεί να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα, για την «διάχυση των πολιτικών ευθυνών»

Η τεράστια συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις, με τις συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας να είναι οι πολυπληθέστερες της τελευταίας 10ετίας με την απαίτηση για να μην υπάρξει συγκάλυψη των ευθυνών για τους νεκρούς στα Τέμπη, έχει θορυβήσει την κυβέρνηση ενώ όπως φαίνεται όχι μόνο το Μαξίμου, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χάρη Ρώμα.

Ο ηθοποιός, που φέτος διεκδικεί τη δημαρχία στον Δήμο Χαλανδρίου, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, προχωρόντας σε μια απίστευτη δήλωση: «Ο κόσμος έχει ένα θυμικό που κατά διαστήματα επαναλαμβάνεται, στρέφονται εναντίον των πολιτικών με μεγάλη δυσπιστία και δεν έχουν απολύτως άδικο. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ζωή χωρίς πολιτικούς, κάποιοι πρέπει να διοικούν και είναι στο χέρι τους να ψηφίζουν σωστά», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε

«Κατανοώ ότι υπάρχει οργή για την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν κάνουν οι διαδηλωτές τα επεισόδια στις πορείες αλλά έχει νόημα να το κάνουμε κάθε μέρα και να τελειώνουν οι ειρηνικές πορείες με το κάψιμο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων;». Μάλιστα και παρά την προσπάθεια της παρουσιάτριας να τον βάλει σε σκέψεις για την γκάφα ολκής που προχωράει με τα λεγομενα του σε άλλο σημείο είπε «Ήταν μία τεράστια εγκληματική αμέλεια. Είναι και ανθρώπινο λάθος. Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας, γιατί η κάθε κουβέντα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εγώ ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ. Θα μπορούσα να μην τα λέω και να γίνομαι αρεστός»

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας…

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

κενεντι μητσοτακης

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

Η κακομεταφρασμένη φράση του Κένεντι που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης αλλά δεν σημαίνει τίποτα χωρίς... CONTEXT