ΚΜ

Κατερίνα Μπρέγιαννη

Μην διαφωνείτε! «Θαυμάστε τους»!

Η Ν.Δ. δεν επιζητεί συναίνεση, αλλά την κατάργηση κάθε αντιπολιτευτικής φωνής και την απονομιμοποίηση του θεσμικού ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

4979596 1

Σάλος στα κανάλια από τη φράση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή «πολιτικός απατεώνας», αλλά πώς αλλιώς λέγεται αυτός που δεν κάνει πράξη τίποτε απ’ όσα λέει και μαγικά προσπαθεί να πείθει για το αντίθετο;

Η ακροδεξιά τάση της Ν.Δ., η εμπροσθοφυλακή των καναλιών, λέει πως χωρίς λόγο ανέβασε τους αντιπολιτευτικούς τόνους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Μπ. Παπαδημητρίου αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «το παιδί που λέει βλακείες», ενώ ο Μαρκόπουλος έβγαλε ένα λογύδριο κατά της «πόλωσης» (ναι, ο Μαρκόπουλος με το «λίγο αιματάκι»)!

Και όσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενήθηκαν στα πάνελ κλήθηκαν να απολογηθούν στους δημοσιογράφους γι’ αυτό το «πολιτικός απατεώνας». Ούτε όμως το ύφος τους πείραξε ούτε ο τόνος. Αυτό που ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ή να χειροκροτεί ή έστω να σιωπά μπροστά στο «θεάρεστο» έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αρνούνται τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή η κριτική δεν χωρά στον πρωθυπουργό. Η πιο «τέλεια» κυβέρνηση υπό την ηγεσία του «Μωυσή» δεν μπορεί να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία.

Στα σχολεία είναι αμφίβολο αν θα πάνε καν οι μάσκες που «έταξε» ο Θεοδωρικάκος για μαθητές και εκπαιδευτικούς πετώντας τις ευθύνες στους δήμους και την ΚΕΔΕ. Δεν έχουν καν καθαρίστριες επειδή η κυβέρνηση δεν φρόντισε να έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι διαδικασίες πρόσληψης και να προσλάβει παραπάνω όπου χρειάζεται. Δεν έχουν εκπαιδευτικούς για να καλυφθούν τα κενά και τα παιδιά είναι τα πρώτα πειραματόζωα του «βλέποντας και κάνοντας» της κυβέρνησης.

Ο τουρισμός –ό,τι είχε κινηθεί έστω και λίγο- καταρρέει ολοκληρωτικά με τις χώρες να εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες που αποτρέπουν τους πολίτες τους να έρθουν στην κατά Μητσοτάκη «μόνη ασφαλή χώρα».

Οι άνθρωποι της εστίασης και της διασκέδασης κλείνουν τα μαγαζιά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας και η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας επιχειρώντας να την ταυτίσει πάλι με τους κάθε λογής «ψεκασμένους» ακροδεξιάς κοπής.

Η Ν.Δ. δεν επιζητεί συναίνεση, αλλά την κατάργηση κάθε αντιπολιτευτικής φωνής και τη με κάθε τρόπο απονομιμοποίηση του θεσμικού ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προσπαθούν να την ταυτίσουν με ένα γενικώς «αντί» τη μόνη αντιπολίτευση που έχει προτάσεις για την οικονομία, που έχει προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και μάχεται υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Δαιμονοποιούν άλλη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ για να ταυτιστούν με ένα αδιόρατο «τέλειο» «καλό» που μόνο οι ίδιοι και οι τηλεοπτικοί αυλοκόλακές τους βλέπουν. Οι μετρήσεις δεν τους ικανοποιούν τελευταία και τους έχουν ζώσει τα φίδια.

Κάνουν ό,τι μπορούν μην τυχόν και ο κόσμος πειστεί από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν φροντίσει εκ των πραγμάτων να μην ακούγονται πουθενά. Η αξιωματική αντιπολίτευση τι κάνει γι’ αυτό; Σιωπά στη γωνιά της ή δρα, βγαίνει στον κόσμο και δυναμώνει;

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

tzaneio nosokomeio

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο με αιμορραγία στο μέτωπο

Τσιτσιπάς: Οι νέες δηλώσεις θα γίνουν σίγουρα viral – «Το χώμα είναι καμβάς, μπορώ να γράφω ποιήματα»

Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς: Οι νέες δηλώσεις θα γίνουν σίγουρα viral – «Το χώμα είναι καμβάς, μπορώ να γράφω ποιήματα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έγραψε» πάλι, αυτή τη φορά μιλώντας για το χώμα

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Δημοσκοπήσεις

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Για ποια κόμματα οι μετρήσεις δεν είναι και πολύ αισιόδοξες και ποιοι φαίνεται να κερδίζουν

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Περιστέρι

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Δύο πρωτοφανή περιστατικά έγιναν την ίδια μέρα στον ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο